Idé till fotografering

Idag fick jag plötsligt en jätte bra idé till fotografering. Jag viste precis vad jag skulle göra. 
Motiven jag valde var inte dom roligaste. Veet ! Men dom var väldigt vita och ljusa så dom passade bra in tyckte jag. Jag blev väldigt nöjd med bildera vet inte vad ni tycker, kommentera gärna. 
 
// Linnéa

En månad....

....Kvar tills jag fyller 12 år! Japp så är det ynst och bossen här! Men nu kom jag på en sak! Hur mycket vet ni egentligen om oss? Om inte ni vet så mycket så kommer iallafall svaret här!- Kortfattat!
 
Olivia Blomqvist Nimbratt: 13 år! Söt och gullig tjej som tar stort ansvar här på bloggen även om update inte varit så grym. Hon ser mest till att vi har en snygg ren blogg med inte massa svamel designer. Och JA vi kommer sätta in en bild på Amie! Olivia (Ollie)gillar alla djur och människor, hennes favvo djur är hund sen kommer väll katt och efter det RÅTTA! Vet inte vad hon fått det ifrån men så är det iaf...  Super tjej!
 
Linnéa Östling: Fyller 13 år i November! Super snygg tjej som man verkligen inte förstår sig på! Hon kan verka helt normal men är helt skum! Nää skoja men hon kan verkligen var svår att förstå sig på när hon: Emelie? Vet du en sak? JAg har FEM fingrar!! Hahah ni fattar! Sjjukt skön tjej iallafall och jag skulle nog inte ha llika n´bra(dålig) humör somjag har om jag inte kännt henne!!
 
Amanda Ölund: Lite av den nyaste här på bloggen! Hin har ju inte heller varit så uppdaterad men nu har hon kommit igång , som ni märker(?)!! 12 år men grymt duktig i allt hon gör, flickis, dubbel volt, tzukha, kullebytta (hahah) ja ALLT!  Hon delar Linnéas humor och är också lite skum (skummiga tjejor).
 
Emelie Nordtsröm: Heter jag! 12 år (snart) Ja vad ska jag säga om mig? Boss är på bloggen, har sista ordet och yada yada... Älskar hästar! Tänker tävla i OS innan jag är 35 (mitt största mål). Hästarna har alltid funnits i mitt liv! Började nör jag var tre år på ridskola!! Kan ni då räkna hur många år jag ridit? Jo exakt 9 år blir det!  Men nog talat om det... Oftast är jag glad men om någon gör något dumt säger jag till! Ja vad mer kan jag säg om mig? Jag har en kanin som heter Wille och snart en till som jag delar med Olivia som kommer heta Quindra. Jag har medryttarhäst men söker en till! Det var allt om mig.
Så hoppas ni haft en bra dag!! Puss

Angående kaninhoppning :)

Heej :) Idag har jag och min granne Petrina hoppat med våra kaniner Stella & Brownie! :) Detta var andra dagen de hoppade, och de har redan hoppat 2,5 dm!! :D Jag tycket det är rätt så högt för att bara vara 4 månader ;)
 
 
besök gärna min blogg; www.lifeofpanda.blogg.se :)
 
Herrå! <3 // Amanda

Bada dag

Idag har jag badat för fult... Både i havet och i poolen. Badade iallafall fem gånger i havet och två gånger i poolen om inte mer. Det var jätte varmt i vattnet, sen var ju vädret toppen ocskå såklart. Vi cyklade till stranden så vi fick lite ben träning också, hahah. Alltid lika sjönt att bada.

Fiske tur

Idag blev det fiske. Mycket fisk blev det.
Jag fångade tio fiskar, mest av alla tror jag. Vi metade för det mesta. En liten stund kom kastspöt fram men ingen fisk nappade på det. Men vi hade riktigt kul.
Efter fisket var vi ju tvunga att rensa fisken. Vi var tre barn och två vuxna... Såklart fick vi barn ränsa fiskarna.
Måste säga att vi hade jätte kul även om det var äckligt......

Bada

Ska åka och bada i dyviken nu! Varmt!! 25 grader typ! Tar en pause från bur bygget! Puss

Geting

Nikon 50D + 18-55 mmAf-s DX Nikkor 1:3:5 5.6 ED

Outfit

Så här ser min outfit ut idag. Linne och shorts. Sommar kläder....

Yesterday was a history next day is a mystery

Ligger i sängen och försöker ladda upp videon när wille hoppar! Men iallafall ska berätta lite hur vi tränar honom: Jo vi börjar med bara en bom på marken. sen gå vi försiktigt upp med den och lägger den snett som ett halvt kryss och sen bygger vi på och uppåt så att det blir höh´´gre och högre. Nu hoppar han faktist på trean oftast men så blir det inte när vi har "hela" banan uppe för då räcker inte bommarna... Vi ska ta och köpa några fler.  Det var nog allt för mig- Puss

Sol och Bok

Sitter här i kvälls solen med en bok .Underbart. Läser en bok som heter " Anne Franks dagbok " det är en sann historia om en flicka som heter Anne frank, hon berättar om sig själv och hennes familj och hur dom hade det
under andravärldskriget. Hon var 13 år när hon började skriva i sin dagbok. Boen är ju översatt på svenska såklart. Nu ska jag fortsätta njuter av sommaren.

Rosor

Canon EOS 350D
Idag blir det ännu en solig dag verkar det som. Har tagit lite mer ros bilder. Tog några igår också.
Blev väldigt nöjd med bilderna, gillar dom verkligen. Vad tycker ni om dom ?

Home

Ska ha innan sommaren e slut!
Har precis kommit hem nu! Med Olivia. Vi nyggde en ramp och ett däck hinder. Kommer lägga pp video när han hoppar senare ikväll! Men ska äta nu. Sushi mums. Så bloggar mer sen! Puss

Påväg

På väg till Olivia nu! Sitter på bussen i brunn..... Den är sen! 
Idag ska vi bygga hinder så har med spik och såg! Hahah busschaffören frågade vad jag skulle ha den till... Och jag sa att jag skulle bygga hinder, då såg han lite konstigt på mig och sen nicka han, då sprang jag på!! Sen hände ungefär samma sak i brunn. 
Iallafall så blir det att bygga hinder idag! Olivia hade någon idé om att bygga ett däck hinder.... Men hur ska vi få tag på ett BILLIGT däck? Har någon någon skrot elr ett däck (141 cm) som bara ligger och skrotar tar vi gärna det! 

Whistle

Snart påsklov
 
Har tagit sprutan nu.... Och jag säger en sak... AJ! Gör jätte ont. Hoppas jag kommer kunna såga och fixa hos Emie bara!! Hon ska sova hos mig hoppas jag omm mami kan bestämma sig nån gång! Ser inget hinder med det egentligen s¨undrar varför det tar sådan tid. Mami tycker ju om Emie så det måste vara något annat... Men ni ska inte behöva lyssna på mig. Jag lovar att jag ska tag tag i bloggandet igen! Men har liksom inget sug juste nu... Men looovar att det kommer komma igång så fort jag kommit hem från Thailand och skolan börjar. Då blir det även lite update om Lille brockolin Quindra (Wille är sparris)!
Blir en av mina favorit låtar här:
 

Sakerna

Har ju lovat att jag ska lägga ut sakerna jag köpte när jag var borta här på bloggen så nu kommer det... Det e inte så mycket, heheh var lite pank..... Svarar på frågor som jag vet kommer komma upp. JA jag kan gå i klackskorna! Nej jag får inte ont i ryggen elr fötterna av det. Det är 14 cm klack! Den rosa är en bikini! Allting är köpt i skåne, småland och dalarna. Det blr inget pris och kommer inte heller skriva vart de kommer ifrån för
1. Jag har dåligt minne
och
2. Jag har tagir bort prislapparna...
 

Someday i hate it and someday i love it

 
Idag står på schemat STRANDEN. Dock efter att Lukas vaknat så vid tre ungefär. Hoppas Olivia är kvar! Och för alla er som undrar ska jag till södersved. Sen om vi  missar (och även om vi inte gör det) så blir det att bygga färdigt bure tillsammans med henne. Efter det hoppas jag kunna siva hos henne!! Hahah det e så kul att ligga och kolla på typ C S I  och sen inte kunna sova så man ligger vaken hela natten hehe. Det blir godis såklart också som en liten present till henne (och vad för gódis säger jag inte för hon läser nog detta)!!
nu ska jag ut och hoppa med Wille, elr jag och han är redan ute men han ligger och sover i skuggan så hoppas han vaknar snart.... et var allt för mig. Puss
 

Idag

Inga speciella planer

Idag har jag inga speciella planer för vad jag ska göra, det blir väll lite bad och sånt. Kanske lite läsning också. 
De verkar ju bli bra väder så vi åker väll till någon strand idag igen då. Får see....
Vad ska ni göra idag då ? 

609 inlägg totalt


Sandhamn igår

 
 Fler bilder kommer..
 

Igår var vi på Sandhamn, jätte mysigt! Åkte båt dit med mammas kompisar. Kom dit vid middag ungefär så då gick vi till världshuset och åt lite mat sen gick vi och köpte glass och kollade runt lite bland båtar. Men idag kommer Emelie och vi ska såga lite till kaninburen. Och jag ska vaccinera mig till Thailand :(
 

Grönalund i tidsdags


Var jag på gröna lund. Hade jätte kul. Åkte massor. Vann en stor choklad också, schweizernöt  ;) 
Glad !! Jag åkte dit med min lillebror joakim, mamma och minn faster. 
Vi va där i kanske fyra timmar om inte mera. men nu ska jag ta lite choklad, hej då !! 
 

Sicilien :)

Hej! För några dagar sedan kom jag hem från Sicilien. Vi var där i en vecka, efter som det var så SJUKT varmt (40-42 grader) så var det bara skönt att komma hem till Sverige ;) Här är några bilder från sicilien ;)
 
 
 
 
// Amanda :)

Om dagen.. :)

Hejsan! Idag har jag vart med en kompis från USA, som heter Frida :) Hon har bott i Sverige tills hon var 5 år, då fick hennes pappa jobb i USA, så nu har de bott i USA i ca. 7 år :) Här kommer en bild på Frida! :)
 
Vi har gjort en massa olika saker, dels har jag lärt Frida att göra en handvolt ;)
 
Hejdå! :) // Amie :)
 

Z I N G O G I R L S

www.ziingogirls.blogg.se

Food

Crazy Brother
Grillade hamburgare med bröd. Blev det till middag! Åt en på typ 2 minuter så blev propp mätt på en gång. Fattar inte hur jag lyckas! Aja nu blir det lite fredags mys med mami och papi (och Lukas såklart), Hugo ska sova hos en kompis så det e luuuuungt ikväll. Puss

springa med mamma

Idag blev det bad igen. Det blev bra väder också,super varmt juuu.
Men nu är jag hemma och ska ut och springa med mamma. 
Jag är så otränad nu så det komemr bli jätte jobbigt. Men tänkte springa lite oftare nu på sommaren. 

My life My rules

Japp dt e dina flugglasögon´Olivia (man ser ut som en fluga er hur?).
Mitt liv mina regler! Japp så e det! Jag gör vad jag vill! Ingen kan hindra mig när jag bestämt mig för något. INGEN.
Du kan försöka men veta att du kommer misslyckas. Jag tar mina beslut och jag lär mig av att misslyckas. Men att klara mitt liv? Det vet jag bara 3 st som skulle klara.Evelina Kindstrand: För att hon redan har mitt liv, hon står ut med mig varje dag, lyssnar på mig när jag e ledsen och delar min glädje när jag är glad! Hon har redan ett exakt likadant liv. Hoon delar alltså mitt liv med mig!
Olivia Blomqvist Nimbratt: För att hon går i samma grupp, hon får samma motgångar, samma framgångar och hon kämpar i skolan, får sjukt bra betyg så 3 dagar med hästar till skulle hon nog klara. Hon är en halva av mitt liv
Linnéa Östling: För att hon går i samma grupp, hon får samma motgångar, samma framgångar hon kämpar grymt i skolan och tar sig tid att åka buss 45 minuter varje dag! Hon delar halva mitt liv imprinsip.
jag skulle kunna lyda mina föräldrar och yada yada men jag gör som jag vill och det är vad mina föräldrar vill! Visst skulle de säga stopp om jag gör något alldeless crazy men de litar på mig och jag sviker de inte. Men en sak är säker skulle jag följa någon annan, skulle jag härma någon annan, skulle jag inte ha ett eget liv! Va dig själv, alla andra är redan upptagna!

You are beautiful

Ska vara hemma idag, kanske åka och bada, men mest ta det lungt. Fortsätter fixa lite med Quindras bur (inget stort). Annars blir det en lung dag med massa glass, haha. Vill bara säga att vi älskar er och hoppas att ni tycker lika om vår blogg! Puss
 

Vi älskar er, och vi hoppas detta inlägg publiceras! <3

Vi kan inte göra inlägg på vår blogg! Vi försöker fixa det så gott vi kan och alla tre ringer nu runt för fullt till olika personer på blogg.se

Vi vill bara att ni ska veta det så ni inte tror att vi slutat blogga. Vi jobbar för er och att ni läser det vi skriver är den bästa lönen vi kan få! Vi älskar er och jobbar för fullt med att få tillbaka kontrollen av vår blogg så gott vi kan. Vi älskar er och tack så mycket för att ni läser vår blogg!


Test

Test

Blogg.se


Summer.
Ja nu har det strulat till sig här på insidan av bloggen! Fick skicka ett mejl till Blogg.se om att vi inte kommer in på vår sida och att det inte kunnat gå att gå in på vår blogg på hela dagen vilket gör att vi har skit statestik idag. 80 st läsare INTE bra!! Men iaf så skickade jag ett mejl till de på Blogg.se och de sa att det var ledsna och att jag kunde skicka ett inlägg till de så att de skulle publicera det, men icke sa nicke! Det kom inte åt vårt konto och jag började fundera på om någon faktist hackat sig in på vår blogg och tagit bort den så jag mejlade och frågade om det var möjligt. Men då skrev de tillbaka att det "laggat" på deras hela sida så de har inte kunnat komma åt några konton idag!
Nu är iaf allt återställt. Ska snart sova nu. Tänker lägga moá tidigt idag eftersom 4 timmars sömn INTE e så bra!! Puss

Dag på stranden

Igad har jag bara vart på stranden. En dag på stranden helt enkelt. Var där med tuva och joakim, min lillebror och min kompis. Badade massor och hade jätte kul. Det var 20,5 grader i vattnet. Inte så jätte varmt men efter en stund i vattnet blev det varmt. Tog inte med kameran dit för jag ville inte reskera att den blev stulen. Jaaa, Nu har jag inte mycket mer att säga en att ha en fortsatt bra torsdag. 
 
//  Linnéa

Dag på stranden

Idag har jag varit på en strand, hela dagen. Åkte dit med buss, var med jaoakim och tuva. min lillebror och kompis. Vi badade massor och hade jätte skoj. Tog inte med kameran ville inte riskera att den blev stulen. 
Jaa, har inte så mycket mer att säga så hej då !!
 
// Linnéa
 

Day with Olivia and Nike

Ida har jag och Olivia skrubbat, målat, städat och fixat med den nya buren som Quindra ska få flytta in i nr hon kommer. Den blev faktist rijtigt snygg, elr hur? Nike har också varit med hela dagen, mer update om henne sen. 
Men iallafall, vitt... Riktigt snyggt elr för vanligt? Vet inte riktigt.... Vitt är ljust men också väldigt vanligt. Kanske skulle vara bättre med någon ljusare grå kanske? Jag vet inte bror nog bara på smak av färg. 
Nu ska vi kolla på C S I . Spånnandeee! Puss
 

Victor var mindre


Runda med kameran

Tog med kameran på en fotorunda idag. Fick många fina bilder. Gick bara runt tomten så det blev inte en sån kång fotorunda, men hittade mcyket som blev bra på bild ändå !!
Dom två bilrderna ovan gillar jag starkt. Vet inte riktigt varför men dom blev några av favorit bilderna från dagen.
 // linnea
 
 

Olika bloggportaler – för och nackdelar.

Vi har fått några komentarer om vad vi tycker om olika bloggportaler.

1. blogg.se – förstod mig aldrig på designen, jag tycker en snygg blogg är viktigt, jag kunde inte få det där..

2. devote.se – en bra portal utan något krabb eller så. Lätt att göra personlig! Men, devote har en gigantisk nackdel! 1000000 bloggar som söker besökare kommenterar “fin blogg”, “ha en bra dag”, “besök min blogg”. Jag hatar sånt! Så om ni är som jag och ogillar spam kommentarer och besökskåta bloggerskor så rekommenderar jag inte devote, annars är devote en toppen portal!

3. blogg.veckorevyn.com – använder wordpress precis som här på scenbloggen. Lätt att göra personlig men inte lika snygg design som här på scenbloggen, enligt mitt tycke. Krånglar lite då och då, de uppgraderar småsaker lite ofta. Annars en bra portal!

4. metrobloggen.se – jag fick ingen riktigt snygg blogg där…  Tycker hela designen är för enkel.

5. scenbloggen.com –  till scenbloggen måste man ansöka eller bli upptäckt och scenbloggen är inriktad på ämnen som rör scenlivet. Scenbloggen använder wordpress vilket jag tycker är enkelt och bra! Lätt att göra snyggt och personligt och när man blivit uppgraderad till “topp-design” blir det extra snyggt och mycket större! Kolla runt bland bloggarna här så ser ni skillnaden. Nackdel är att när man inte fått uppgraderad design är bloggen utdragen om du har Internet Explorer som webbläsare. Innan när scenbloggen var relativt ny var det lite krångel pga uppgraderingar men nu har det lugnat sig. Jag är jättenöjd med scenbloggen som portal!

Tack Matilda för att jag fick låna ditt inlägg och därmed inte behövde skriva allt själv http://scenbloggen.com/matildasvensson/. Det är alltså vad hon tycker och eftersom vi aldrig haft ågot annat än blogg.se så var det svårt för oss att skriva detta inlägg själva.

Det är alltså vad Matilda tycker. Det ända jag skulle vilja ändra på är nr 1, Blogg.se. Det är faktist ganska lätt att få en snygg design här. Bara man har en "vision" om hur det ska se ut så är det bara att fråga runt lite och sen är det lätt som en plätt! Men det är bara vad vi tycker ni kanske har andra åsikter, komentera gärna vad ni tycker :)

 

God natt

God natt mah lovers

Bror

Hugo
AJ
Idag har varit en underbar dag faktist! Varmt, Badat, ätit godis (hahah) och massa annat skoj! Fotat min lillebrorsa som in ser och fick en bula på köpet^^.
Skype med Olivia nu. Har kul som vanligt med henne.Men vet ni vad jag längtar efter?Att få en riktig bamse super duper stor Evve kram!! Bff Evve! Men nu ska jag nog sova.... Puss

Style by me

Nikon 50D  - ED 18-55 mm 1:3.5.6G
Topp: JC 129:-, Bikini överdel: Stadium 100 :-
 
Tog några pics på min nya tröja och nya bikinin jag köpte. Tänkte ha i Thailand, åker om 18 dagar!! Så skönt det ska bli. Thailand i 2 veckor och en dag. Kommer shoppa en del där så tar med en stor resväska till bara mig. Nu ska jag in till Stockholm och göra något kul, får se vad jag gör.

Cirkus för min del

Cirkus för min del

Canon EOS 350D
Idag blir det cirkus för min del, ska gå med joakim och tuva.
Det är cirkus victoria. Kommer inte ta med kameran men kanske blir någon bild med mobilen där ifrån.
Men cirkusen är inte förs ikväll så nu under dagen blir det väll att vara med tuva....

Pizza grillning

Idag har jag spelat fotbollsgolf i siggesta... Glömde kameran så det blir inga bilder där ifrån. 
Jag kom sist som vanligt, Hahaha. 
Men nu är jag hemma och förbereder mig för middag eller rättare sakt pizza grilling hos mamma och pappas kompisar. Inte så ofta man grillar pizza, dom bjurder tydligen dit några varje år och grillar pizza med dom.
Nu ska jag gå och fixa lite, hej då !! 
 
// Linnéa

Godnight

God natt mah lovers
 

My Day

          Inga komentarer
Idag var vi i Mora. Jag köpte ett nytt linne från intersport 20 kr det kan man ju inte bara motstå med tanke på at jag letat efter ett ungefär likadant fast för 150 kr... 
Men i mora kollade vi runt lite, åt lunch, fikade mm. Sen blev det bad och efter det att åka o handla. Så till middag blev det grillat muuums.

Victor (Srorpan) 8v


Norpan 8v


Skype med Olivia

Ledsen för otroligt dåliga bilder!
Skypar med Olivia nu. Gud vad kul vi har. Puss

Designer

Har precis gjort en design till Ofelia.  Blev den bra?
Gjort en design till Andrea. Blev den bra?
Gjort en till Diana. Blev den bra?
Gjorde en till Evelina. Inte inlagt men det får Emelie hjälpa henne med. Blev den bra?
Och vi håller på med en till Lisa.

Vi gör designer. Just nu är de GRATIS men vi får se hur det blir sen eftersom vi lägger ner mycket tid på de.
 
mejla oss om ni vill ha en design [email protected]
 
Vi gör designer med bildspel i, "nakna" som vi gjorde till ofelia, runda headrar, ja allt nästan. Ni får säga vad ni vill ha för något så fixar vi det så gott det går. Och mejla sälvklart bilderna som ni vill ha. Säger till hur långt tag det kommer ta. Bror på hur vi känner och hur mycket tid vi har!

Lager 157

Hahah låter som värsta spökhistorien!
Nej det är en jätte stor affär som har hur mkt kläder och skor som helst. Blev inte så mkt för mig men en ny tröja, ett par jeans och två par nya skor!  Tror nog nästan alla i min familj hitta åtminstone 2 klädesplagg. Det bra med den här affären är att den är billig också. Man får mycket för pengarna helt enkelt! Hoppas att det håller också....
Ny har vi ätit middag och vi har fått lite besök av nåra människor (nää de e inte utomjordingar, Evve du fattar).
Men aja Hejdå . Puss

Vi gör designer!

Hej! Ville bara upplysa er om att vi gör bloggdesigner. Gratis men då får man en länk till våran blogg. Boka en i kommentaren eller mejla oss hur ni vill ha den på [email protected]Ha det bra!!!

Uppdaterad design

Nu har vi fixat en ny design, äntligen! Vi ska fixa bakgrund, text och meny som fortfarande inte är fixad. Amie ska vi sätta in om hon svarar vilken bild hon vill ha. Vi har gjort den i photoshop hemma hos Olivia. Ha det bra (Olivia & Linnéa)

Home again

Han ser inte så glad ut, men det var han, i promise you
Hemma nu!
Geekar min nya mobil och massa annat! Min lillebrorsa Lukas fyller 2 år idag! Grattis Lukki! Famil och vänner kommer nu klockan två och shit har inte bakat än! Måste skynda mig nu, men kommer ett inlägg(flera) om allt som hänt när jag varit borta!

Senaste från mig

Nikon 50D - 18-55 mm
 
Jag har värkligen inte haft lust att sitta vid datorn i sommar..  har  haft annat för mig
men snart åker jag till THAILAND fyfan vad det ska bli najs.  Nu ska jag mysa med kattungarna. 
 

Rull Blades

Åkte Rull Blades för inte så länge sedan. Alltså för någon timme sen. 
Gick riktigt bra, har ingen aning om hur man stannar så ja... jag åkte in i massa saker men det var kul ändå :)
 
// Linnea

Berg jobb

 
Nu har jag hjälp mamma med trädgården eller rättare sakt bergen. Vi har bestämt att vi ska ta bort all mossa och jord på ett av bergen vi har hemma och sedan spola dom rena så det ser finare ut. Nu har vi nstan gjort klart grunden. Det är såå mycket jobb att göra.... Tröttsamt. Nu ska jag ta ett svalkande dopp i poolen. 
 
// Linnea

Småland

Påväg till småland nu! Vi har några vänner som har sitt somarhusa där så vi ska va md de i typ en veck/en halv. Men vet ni? Nu vill jag BARA hem! jag är trött, hungrig och ALLT! vi kom ju tillbaka från danmark igår så då sov vi på ett hotell en natt sen åkte vi nu tidigt på morgonen(vi har redan åkt ca 1 timme), det ända bra med denna RESA är att , det kommer bara ta 5 timmar hem och såklart när vi kommer fram för då ska jag slänga mig på sängen och SOVA!  KOmmer ksuta i att packa upp denhär gången för jag är SÅ trött! Sen hr jag en fråga till er alla nån som  har tid att messa med mig? Har så sjukt tråkigt så om nån bar vill mak my day genom att messa så vore det toppen(Skriv gärna: "Anna Andersson" som såg ditt inlägg på din blogg, ibörjan så att jag inte typ wtf? heheh det kan bli så annars)!!! Och snälla försök inte driva med mig isåfall, pallar inte det nu! Sry. Men nu ska jag fortsätta geeka på mammas telefon hehe. Puss

Hej igen

Hemma igen från hndlgret, super kul! Har inte haft teckning där så jag har inte kunnat göra inlägg. Men det här är inte så intresant inlägg men gör ett. Ha det bra! Olivia

Lego land

Framme nu, ska till hotellet! Sen ska vi väll bara kolla runt lite och sen middag på bästa resturangen, typ Legorangen elr nåt skulle jag TRO. Nån som har tips på vad man ska kolla in först på morgonen? Har nämligen ingen aning! HUgo vill tiill Lego star wars men asså gud BERGODALBANORNA vill jag till! Kommer bli krig om det. Middag och pack upp nu. Puss

Framme

Min lillebrorsa ser ut som en vampyr, me like! Han kanske kan bita mig då (Du fattar Evve)
Framme nu! Vi bor på ett 4- stjärnit (s?) hotell. Kommer inte ihåg vad det heter men det är super fint faktist!
Det är ganska stort iaf och det behövs ju. Vi har bokat bord på resturangen kl 18.00 så detta blir ett snabbt inlägg.
Imorgon blir det legoland och kanske åt mer, bror på vad vi hinner :) Depshit inlägget får vänta, sry. Har inte riktigt tid som ni kanske förstår....
Men guuud vad varmt det är!! Har Linne och shorts på mig och sitter ute, svettas typ ihjäl ändå! Snacka om att det är kallt i Sverige urrr!! Hoppas det inte år så kallt när i kommer tillbaka! Då måste man ju gå i jeans de första dagarna.
Aja så får det bli! Men ändå skulle ju uppskatta om "vädergudarna" elr vilka det e som bestämmer vädret kunde ge oss typ 30 g iaf! Men måste gå nu, ska ut och träna på min spagat flickis JJIHOOO! Puss
 

On the boat

PÅ båten to Denmark nu! Vill inte klaga elr så men detb är hur många som hels som står och röker.Ta inte illa upp nu någon men hate it! Men dödar bara sig själv innifrån!! och de som är i närheten blir ju också skadade! OM jag hadee varit Linnéa hade jag säkert börjat hösta jätte mkt men nu är jag den blyga människa jag e såå, det får bli så..... Snart är vi framme så måste sluta nu. Puss

Frukost

Nu blir det frukost för min del. 
Jag vet att jag inte gjort många inlägg på sistonde, jag hinner bara göra ett om dagen ibland två eller tre.
Emelie har gjort så många inlägg dom här dagarna, så det ser ut som jag inte har gjort några men har faktiskt gjort ett om dagen ungefär. 
Aja nu måste jag gå... Puss
 
                                                                           // Linnie

Life is a mystery

Idag blev det ridtur med madde och hanna elr... Hanna cycklade (vet nån hur man stavar cyckla? typ hel gärn död...) men aja.  Det blev ingen tur till vattnet för det var lite dåligt väder + att man inte får bada på den stranden.
Men vi red ut och det var sista gången på min lilla älskling! Kommer ett inlägg om det. Men guuuud vad kul det var! hahah vi blev jagade av en traktor. Okej ska berätta nu!      Vi red bredvid några åkrar elr typ emellan. Det fanns som en gång där traktorn brukarr köra typ. Men där red vi och galopperade ikapp. Sen typ längst bort stannade vi och fikade. sen sa Madde: Vrf låter det som om entraktor kommer? Och då kollade vi bakåt på en traktor typ 20 m ifrån oss och då for VI iväg på hästarna och Hanna följde eftre så fort hon kunde. men
 
vi tänkte ju absolut INTE på att thure får sprätt när man galopperar för snabbt så då for haniväg och jag satt där och flög fram och tillbaka. Men satt kvar! Hahah bonden blev typ så paff att han inte skällde på oss utan han vinkade bara hahah.
Kommer åka till Danmark och det kostar typ sjuuukt mkt att göra inlägg då så då FÅR VI HOPPAS ATT LINNIE, OLLIE OCH AMIIE GÖR INLÄGG! Men måste gå Puss.

God Natt

God natt
                                                                 //Olivia

.

Jag sådde några blommor, en för varje vän
Jag tror att det var fyra, men särskilt minns jag en
Det blev höst och vinter och blommorna de dog
Men på våren kom de åter, men bara tre stod kvar och log
Sen kom regnet med moln stora grå
Nästa gång jag fann dem så var det bara två
Sen kom solen med allt ljus den har
Plötsligt stod det bara en ensam liten blomma kvar
Du härdades i solsken, du drunknade i regn
Men en sak är säker, du är min bästa vän
I  L O V E   Y OU !

Kivik

min otroligt goda macka!
Kameran laddade ur så det blev inga bilder från stranden men lägger upp och skriver om mina tidigare dagar.
Vi var i kivik och kollade runt! Jag åt VÄRLDENS godaste macka! Sen gick vi runt och kollade lite, hittade en ny bikini som jag köpte, om ni har sett olivias svarta så är den ganska lik den. aja nog snackat om bikinisar, tänkte redogöra imorgon dagen! 
Cyklar till Madde och Hanna imorgon. Blir en uteritt om vädret funkar. Isåfall ska jag se om hon kan baka något så vi kan fika på starnden! Ses. Puss

Fotoalbum

Håller på att leta igenom mina bilder på datorn. Vill hitta dom bästa. 
Jag köpte att fotoalbum för ett tag sedan. Ett tomt alltså, och jag tänkte fylla några sidor nu. 
Kommer nog inte hinna klistra in dom osv.. idag men kanske hinner välja ut några iallafall. 
// Linnie

Ystads Djurpark

Vi var på Ystads djurpark i söndags, mest för Hugo och Lukas, men det var väll kul! Vi träffade Kalle och Jon...
Vi kollade runt på djuren, badade, åt glass mm. Och det var hur varmt som helst! Jag fattar de nästan inte men hade takigt på mig en tjock tröja och sen var jag så smart att är jag hörde ordet bada så tog jag bara bikinin under, smarta jag. Men aja det gick inte att ändra på, så jag gick där i 30 g med tjocktröja och shorts! Men måste åka nu, Stens huvud here we come! Puss

Best in the world, YOU are

UTERITT MED MADDE NU!!!!!!!!! Sista gången med min älskling! sista gången med bäst Madde! sista gången som vi får bocka ikapp! sista gången det är VI. Som ni vet har jag växt ur min älskling Thure. å nu söker jag ny medryttar häst ring/messa mig om ni har tips/behöver medryttare ---> 073 - 562 29 55
Men ska göra det bästa av stunden s´å det blir som sagt en uteritt till stranded , fika (Med Maddes Moda(goda) Mullar(bullar)) , bada, och massa skratt! Puss och kram från mig, Madde, Machicken(Madicken) och VÄRLDENS BÄST  Eliases Thure(Kommer ett riktigt farväl när jag kommit hem).

The Day

Idag blir det Stens huvud! Bilder kommer!
Sen får ni vänta på ett deepshit inlägg! Det kommer idag elr imorgon, bror på vad jag hinner! Med massa känslor och tankar! Puss

Sand hammaren

Igår var vi på Sandhmmaren och bada! Det var ISKALLT i vattnet !!! Men det var ändå ganska  varmt i luften. Den ända som badade var Lukas heheh..... fast han badade av misstag, jag var med honom och och då kom det en våg och typ dränkte honom (nee men det nådde upp till hakan) heheh. MEn aja det var kul OCH FULLT MED FOLK!

Schema:
 
Idag: Åka till Stens huvud och bada, sen kanske till något café och värma oss.
Fredag: Höjd punkten på veckan! Rida ut med madde och Hanna! Kanske rida och bada elr nåt!
Lördag: Drar vi till Danmark och legoland!
Söndag Legoland
Måndag: Åka runt lite i Danmak, kaske hälsa på Sara m familj.
Tisdag: Legoland, på kvällen åka till Helsingborg och ävernatta där.
Onsdag: Åka till Småland och bo hos Lasse o Pernilla m barn.
Torsdag: Slappa lite , studdsa, kanske nåt tränings pass
Fredag: HÅRD tränings dag! Springa, styrka, spring osv.
Lördag, träningspass på morgonen, åka in till stan i småland (tror jag).
 
Är mitt schema den närmsta veckan + .  Puss
Söndag: Sitta i bilen 4 timmar, på väg hem! Ringa Olivia och Linnéa och se om vi kan göra nåt alla tre nån dag!
Idag:

Planering för dagen

Idag blir det nog mycket bad, tror vi ska gå till en strand som heter kallviken. 
Sen ska vi nog bada mycket i poolen också. Kommer mest bada med dom två tjejerna och killarna på bilden här ovan. Sen pratade mamma om någon cirkel träning ( typ styrketräning och konditionsträning ) som vi skulle göra. 
Nu ska jag äta frukost, hej då. puss
 
                                                                                // Linnie

Svar på tal - Varför bloggar de inte?

När kommer Linnéa, Olivia och Amanda börja blogga igeen?????
________________________________________________________________
Fick vi en fråga om! Jag EMELIE undrar också det! Jag kan ju inte svara på det, för de har ju egna liv och så men kunde ju vara kul om de tog lite tid till att blogga här också! 
 
Men den här veckan kommer det nog inte bli så mycket update för Olivia för hon är på hundläger så det funkar inte men SKA prata med henne när hon kommer hem (och jag)!!
 
Linnéa vet jag inte alls! Ska ringa henne så fort jag kommer hem nu eller så fort jag kommer hem från Dalarna, och se om vi kan göra något för då ska jag prata med henne också! Men hon bloggar för fullt på sin egna blogg men inget här så det kan ju inte vara "jag har inte tid"....
 
Amanda hon har också en egen blogg (vad jag vet) men  vet inte om hon bloggar där. Hon har ju gjort samanlagt fyra inlägg på denna blogg på över ett år!  Så det känns ju inte firekt som om hon bara PANG kommer börja bogga igen!
 
Vad skulle hända om JAG  startade en EGEN blogg? Skulle det vara någon uppdatering ALLS här?  Nej jag tror faktist inte det! Just nu får jag TVINGA alla tre att göra inlägg och oftatse är det "jag har inte tid" elr jag har ingen dator" men eftersomm båda de har den mobilen som går att göra inlägg på så... VRF BEHÖVER NI EN DATOR???? Jag har ingen sån mobil (men ska få) och då hoppas jag kunna göra inlägg på den så det blir ännu mer update från MIG! Men det är ju inte roligt att bara en gör inlägg elr vad tycker ni?
Just nu är jag faktist så ledsen och sur på alla tre att jag skulle kunna ge de en riktig utskällning! Men vill inte det för vet att de skulle bli ganska ledsna, MEN VAD SKA JAG GÖRA DÅ?  JAG kommer inte heller fortsätta blogga så länge till om DE fortsätter såhär! För om DE tror att JAG tycker dethär är kul är de ju verkligen ute och cyklar! Sen tycker jag det är taskigt mot ER om ingen bloggar! Ni är ju snälla och håller statistike uppe så det ändå är 100+ MEN vi har redan förlorat ÖVER 70 läsare! Fatta vad ledsen man blir! Sen vet jag ju inte om det bror på att de inte bloggar ELLER om ni tycker bloggen är tråkig eller något sånt!
Men JAG hoppas det ser detta inlägg och tänker till lite! Sen hoppas jag också att det är ca 5 NYA inlägg här på bloggen! För VEM klarar sig utan Olivias vackra bilder? och VEM klarar sig utan Linnéas roliga inlägg? Inte JAG iallafall! 
Ni får gärna komentera om vad ni tycker om att de inte bloggar! Jag tror inte de har takigt det på allvar när jag har sagt till de men om ni också kan göra det så kanske de börjar tänka lite!
Som sagt blev ett helt deepshit inlägg om detta! Men jag kanske var tvungen? De kanske kommer tillbaka nu, så att majsboll blir hel igen? Vem vet?
 

Film dags

Film dags med my family now! Vet inte riktigt vad vi ska kolla på men flörst blir det iaf 112 på liv och död på 7 ! Sen någon film! Vad är eran favvo film? Behöver tips på nya filmer.... OM jag kan slita mig från twilight (blir nog den ikväll heheh) . För er som inte vet ÄR  jag BEROENDE av TWILIGHT!! Det är just det livet jag vill ha, och jag tycker jacob förstör hela sista biten (i boken och filmen), snälla dissa honom Bella!!!!!!
OCH OM OLIVIA , AMANDA ELLER LINNÉA SER DETTA SÅ SKA NI VETA ATT JAG ÄR LITE IRRITERAD PÅ ER! Men älskar er fortfarande sååååklart!
Måste dra, Puss

bakluckeloppis

Canon EOS 350D
Idag var jag på bakluckeloppis i siggesta. Jag var inte där för att köpa något utan för att sälja.
Vi tjänade runt 1600 :- ungefär. vi fick inte så mycket sålt men vi kan ju ha egna loppisar hemma eller åka ditt snart igen.
                                                                 // Linnie

Idolbild

Såg att i hade fått en idolbild på mejlen!
Tack så mycket Moa! Söötis du e!
Vill du ocjså skicka en idolbild till oss? Mejl-[email protected]

Geting

Nikon 50D + 18-55 mmAf-s DX Nikkor 1:3:5 5.6 ED

Gliminge Hus

Han som hamnade på bil hade riktig tur! Tänk att hamna på bil på självaste Ziingo bloggen! ;)
Idag var vi på Gliminge Hus och kollade runt där! Det var kul, vi fick en guidad tur runt i hela borgen tsm med en massa andra människor heheh. Och vet ni? När vi satt och åt så träffade vi självaste the family Wåhlander! Alltså min kompis Klara och hennes familj, lillebrorsan Kalle, Mamma Hanna och Pappa Jon kom in genom resturang dörrarna. Hahah vad förvånade de såg ut då, speciellt Hanna. Och Klara har som alltid en ny super snygg frisyr i håret! Måste fråga hur Hanna gör det nån gång.
Nu ligger jag uppe i sängen och LYSSNAR på fotbolls matchen! Vem hejar ni på (samma gammla vanliga fråga)? Själv hejar jag på Italiano denna gång! Spanien har gjort det så många gånger så det börjar bli tråkigt! Puss