Svar på frågestunden

mobba inte.. Vi älskar dig Felicia ändå!

Valborg kväll


Det är ju valborg ikväll så jag sitter och funderar på vad jag och familjen kan göra.
Det är bara jag, mamma och joakim min lillebror som är hemma och ska fira valborg.
Min pappa är och jobbar så han kommer inte vara med. Men som jag sa tidigare funderar jag på vad vi kan göra ikväll för vi har inte någon inplanerat.
Någon som har någon ide på vad man kan hitta på ?


Senaste från Instagram

fett ego men är..
Följ min på Instagram @olivianimbratt.

Pluggat för det mästa idag, stolt. Men Emelie kommer snart så ska vi ha lite kul, planera våran plan som inte ni får veta än, HEMLIS. Haha vi kommer göra ett inlägg om det så håll utkik. Vi lottade ut veckans blogg igår och det var jag som gjorde bilden. Ingen får ta den utan tillåtelse! ha det bra!

Valborg


Idag är det Valborg! Jag är ledig från skolan och det är säkert ni också. Så fort mamma, pappa och Hugo kommer hem ska jag ta bussen till Ollie och då ska vi fixa lite saker som ni inte får veta förens det är säker att det blir som vi tänkt. Hah nu blir ni allt sugna på att veta vad det är va? Då kan jag säga att det e nåt otroligt gulligt... Opps nu sa jag kanske lite mycket... Ska skriva om nåt annat så jag inte råkar försäga mejj, såå:
Klockan fem idag så ska alla ledare i VSG ha ett planerings möte inför uppvisningen så då ska vi vara där en timma och sen ska jag hem och ollie går ner till en brasa i farstaviken.
Vi är ledsna att vi uppdaterat lite dåligt men nu ska bi börja ta igen det. Ska ta och släppa ut min kanin nu innan jag åker så han blir av med lite energi. Puss



                                                 GLÖM INTE ANMÄLA ER TILL FOTOTÄVLING HÄR
                                                GLÖM INTE ANMÄLA ER TILL VECKANS BLOGG HÄR
                                             GLÖM INTE STÄLLA EN/NÅGRA FRÅGOR TILL OSS HÄR



Veckans blogg + ny omgång

Klicka på bilden för att komma till vinnare 1.
Vinnare 2.
Vinnare 3.
_______________________________________________________________________________________________
Vi lottade ut vinnarna av "veckans blogg" genom pappers lappar.
Så alla hade stor chans men dem som gjorde större chans,
fick många fler lappar. GRATTIS till er som vann och tack till er som var med!
Ny omgång;
Börja med att skriva "jag är med" och för att få större chans att vinna så gör du något eller kanske alltihop;
Gilla oss på FACEBOOK
Följ oss på BLOGLOVIN
Inlägg på din BLOGG

Skriv om du har gjort något av dessa och vilket nr du blev när du gillade/följde oss. Ha en bra dag!

2011 - bortglömda bilder




Hej alla
Är inne på min andra dator, brukar använda macbooken jag fått från skolan men nu har jag lämnat in den för att fixa en grej så jag får använda min " gamla " dator !
Hittade några bortglömda bilder vi tog förra året.
Tyvärr hade vi lagt upp alla bilder som exakt alla var med på så tyvärr blev det ingen bild på amie den här gången .
Men visst är bilderna fina ? ;)

oppas ni haft en bra dag ? <3 

        


Bästa dagen på länge


Förlåt att jag inte bloggad alls igår elr dagen innan! Men nu ska jag ta igen lite och sen göra läxor!!
Igår på skolan startade vi vårt fotoprojekt som vi kommer hålla på med i tre veckor på varenda sv lektion i skolan.Jag jobbar med Evve så det är jätte kul! Vi tillbringade nästan hela lektionen uppe på stallet vid lämshaga där vi fotade olika saker, speciellt hästarna då vi båda är VÄLDIGT hästintresserade. När vi precis skulle gå var det några hästar som blev lite "irriterade" (om man säger så elr sura, arga elr vad ni nu vill kalla det) på varandra och det var ju inte bra men... För oss var det ju super så då fick vi med några bilder på det oxå.

Sen när den otroligt långa skoldagen var slut åkta vi hem till Evve och gjorde frosting till Cupcakesen hon bakat tidigare i veckan(för på vår skola har vi en dag som heter skolans dag och då ska våran klass stå för fikat idag) så då gjorde vi citron, hallon och choklad frosting mums! sen när vi bakat färdigt så åkte vi med Evve´s mamma till skolan för att sätta upp stånden, i regnet.... När vi kom hem sen så hade hennes mammas pojkvän gjort kolpudding. Vi åt och sen spelade vi "The Maze Game" några gånger, skypade med en kille i vår klass som heter andreas hahah det var kul. Efter det skulle vi gå och hämta ett täcke och NÅGRA  kuddar som vi skulle lägga till så jag oxå kunde sova i sängen (Största sängen ever! Avis Evve!!) När vi var påväg in i garderoben för att leta täcke (ja ni vet) så hittade jag en tomteluva så då blev det tomteluva krig hahah, sen när vi gått och laggt oss hörde vi Evve´s mamma säga: Vart kommer alla tomteluvor från? Hahah vi börjdae verkligen skratta dåh! Sen kom Tissen(hennes katt) som gick ut och in 100 gånger så vi fick  gå upp och stänga dörren heela tiden.

Så nu har ni hört om hela min dag. Kommer nog ett inlägg om vad jag gjort idag OXÅ men, ni vet hur jag e heheh. Puss

 

GLÖM INTE VECKANS BLOGG HÄÄR
GLÖM INTE FOTOTÄVLINGEN HÄÄR
GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN HÄÄR

This is crazy, but here's my number, call me maybe


Tjaa :)

Hejsan! Idag på skolan firade vi Valborg. De var tråkigt.. Vi skulle typ så en tips promenad med fadderbarnen.. Och jag fick ta hand om 2 st. Och dom sprant iväg typ hela tiden.. När vi kom tillbaks till skolan fick vi korv, och efter åt vi glass :) Jag åt ej glassen, eftersom jag inte gillar vanilj så jag gav den till en kompis :) Efter skulle vi typ stå o sjunga. Men valborg är ju igentligen på mondag tror jag. Och då är vi lediga, därför fick vi fira det idag :)



// Amie! :)

Feelings

Förlåt för dålig bild..

Nu är det ju VÅR på riktigt. 15+ grader idag och huur skönt som hälst. Ha en bra dag!
GLÖM INTE VECKANS BLOGG HÄÄR
GLÖM INTE FOTOTÄVLINGEN HÄÄR
GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN HÄÄR


Vad gör man? regnig dag..

Ja jag har ett tips iallafall. 1. Sitt vid datorn eller vid TV:N och bara lata dig. 2. Plugga när du har chansen säger jag ;)
Shit vad det regnar nu! Tog några passande bilder iaf. Imorgon är det  F R E D A G  och det ska bli såå skönt. Vi har ju lång helg, lördagen, söndagen, måndagen och tisdagen. Ska ni fira valborg? Jag tror jag ska gå till någon brasa. Puss
GLÖM INTE VECKANS BLOGG HÄÄR
GLÖM INTE FOTOTÄVLINGEN HÄÄR
GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN HÄÄR

26 april

Min lilla Smula.
Idag är det torsdag och jag har fakriskt inte gjort något speciellt. Hade friends möte och så !!. Våran statistik går ganska bra nu.. fortsätt kommetera och så . Vi gör också bloglovin' byten , skicka bara in en kommentar! Puss och kram !!
GLÖM INTE VECKANS BLOGG HÄÄR
GLÖM INTE FOTOTÄVLINGEN HÄÄR
GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN HÄÄR

Friendship

Hej alla läsare :)
Hittade några fina bilder på mig, Ollie och Linnie! Kom ihåg att det var hur kul som hälst i Malmö. Första bilden var efter en träning när vi busade med Jonas haha. Och den andra var från Malmö när vi väntade på tåget om jag minns rätt. Kram!!
GLÖM INTE VECKANS BLOGG HÄÄR
GLÖM INTE FOTOTÄVLINGEN HÄÄR
GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN HÄÄR


Frågestund hos Zingogirls

Bara att börja att fråga!

Svarar på alla frågor i ett inlägg. Frågestunden slutar när vi känner för det och när det är tillräckligt med frågor. Svarar på alla!



Flowers

Blogg.se gör bilden suddig.. :(

Ha en bra dag! Nu ska jag fixa mat och sen drar jag o Emie till träningen. Puss

Fototävling


Vi har inte vilken fototävling som hälst..

Vi har.. kollat runt lite på olika fototävlingar och märkt att det oftast är "foto bloggar" som anmäler sig. Därför har vi fixat en fototävling för både "foto intreserade" och "icke foto intreserade". Man kan skicka in en bild som man tycker om eller så. Och det bästa utav allt är att vi lägger upp alla bilder i ett inlägg och så får du din blogg länkad vid bilden som du har mejlat till oss.
______________________________________________________________________________________________
Börja med att du ska välja en bild du vill skicka in. När du skickar in mejlar du oss på [email protected] eller så är det frivilligt att göra ett inlägg om bilden och att du är med i "våran fototävling".

Skriv en kommentar "jag är med och har skickat ett mejl/inlägg. Sen alla som har anmält sig lägger vi upp i ett inlägg och sen får man rösta.

TÄVLINGEN SLUTAR 2:a maj

Lycka till. (vi har ju över 130 läsare per dag så man vinner lite på det)


GLÖM INTE VEKCKANS BLOGG HÄÄR

Gympa idag då


Japp idag e det gympa! Jag hoppas att jag kan träna ordentligt idag för igår fick jag ett igrän anfall efter ungefär halva träningen... Det var inte kul för jag hade så himla ont i huvudet och jag mådde illa och kunde typ inte andas ordentligt, det var INTE kul.    
Idag i skolan första lektionen fick vi veta att vi ska börja på ett nytt projekt på sv. Gissa vad? Jo "Foto projekt"! Super kul! Jag ska jobba med Evve¨så då blir det ännu mer super!
Men nu mmåste jag äta för att sen åka till träningen! Super kul!
Ni är underbara ska ni veta! Puss

Last time


Sommaren 2011 när vi var hos min kompis torp.

Nu längar jag grymt mycket till sommaren, planerar allt nu. Jag ska ju få kattungar fast det är ju min katt då, Thailand, kanske Spanien, hundläger, kanske gymnastikläger, sola, leka med kattungar och fotografera mycket! Kanske händer mycketmer också men det blir grymt!! Vad ska ni gör i sommar?

Glöm inte veckans blogg HÄÄR



Smile

Jag sitter i skolan nu och kollar lite på mina bilder .
Hittade några bilder på min katt smile, några jag tog igår så jag tänkte att jag lika gärna kunde göra ett inlägg med dom bilderna.

Vinnaren + Ny omgång

Klicka på bilden för att se vinnare 1.
Vinnare 2.
Vinnare 3.
Grattis alla vinnare :D vinnare nummer 1 kommer få en länk i menyn .
Vi lottade ut vinnarna ( genom lappar ) och dom som gjorde " extra stor chans " fick några fler lappar !!
_______________________________________________________________________________________________

NY OMGÅNG
Anmäl er genom att skriva " jag är med ".
För större chans ;
Följ oss på bloglovin ( länk i menyn )
Gilla oss på facebook . bara sök på ziingogirls.blogg.se .
Tipsa på din blogg ( inlägg )

Skriv om ni redan gillat oss på facebook sen innan och om ni redan följer oss på bloglovin .
Vi drar vinnaren på söndag .
lycka till!




Thailand i sommar


Shit vad najs att åka till Thailand i sommar!
Jag "Olivia" ska till THAILAND!

Har faktiskt alldrig varit där men har alltid velat åka dit. Har ni varit där? Berätta för mig. Juste jag har inte bloggat för att jag har tagit sönder min skol dator och då var jag tvungen och lämna in den. Och då fick alla bloggar som jag skulle fixa fick vänta tyvärr. men ska så fort som möjligt börja med dem. Ha det bra!


Länkbyte - Cassandra Becker


Cassandra är en jätte söt tjej som fotar grymt! (KLICKA PÅ BILDEN)
Länkbyte med Cassandra!

Vi gillar grymt mycket hennes design och hennes bilder. Ni kommer inte ångra er när ni komemr in!


Yoghurt med hallon

Äter lite yoghurt med hallon .
Medans jag kollar på bilder jag tog tidigare idag och så läser jag lite fototips :)
Jag har varit med amanda idag , det är en tjej i min klass .
Vi var i sickla, vi gick i gallerian , åt lunch och bara hade kul helt enkelt .
Vi åkte buss och tåg ditt och var framme runt elva tiden. annars har jag nog bara fotograferat .
Hoppas ni haft en bra dag :D

Uteritt med Madde



(Bilderna tagna med Maddes mobil så de är lutade åt fel håll, jag vet...)

Nu har jag precis kommit hem från en hel galen uteritt med Madde och Madicken. Vi red som sagt ut och båda hästarna var jätte pigga, Thure (som jag rider) bockade som en liten galning och madicken var nog mer pigg framåt. Till slut när vi var borta vidd ett Hampes träsk såg vi att det var alldelles rött i munnen på Thure och när vi kollat lite på det (asså vad som hänt) så kom vi frm till att han bara bitit sig i tungan (det är därför tränset ser konstigt ut, vi flyttade tyglarna till sidostycket istället) men vi tog det ändå lungt och skrittade hela vägen hem.

Nu är jag hemma och ska äta nåt jätte gott, mums! Puss

Ingen kan allt men alla kan något


Nu är det fredag och så skönt, elr är det någon som tycker något annat? Imorgon blir det Bamse gympa med de små gymnasterna. Längtar dit för Ollie och jag håller på att lära de ljus hopp! Går riktigt bra faktist för att varit första gången i lördags. De är ju så duktiga att det snart blir volt, nej skoja men de är otroligt duktiga. Men nu blir det lite fredags mys . Puss

Smile when I see you

smile and it will be good again - det är inte sant ju.. alla skriver det men asså ska allt bli bra igen när man ler? Fånigt. Antadligen så är "fint" så att man kan ha ett bra text till en bild, då är det ett egopic.

_

Fredag idag! och det har faktiskt varit en ganska bra dag i skolan. Men inte allt men det vill jag inte gå in på, imorgon är det bamsegympa. Läängar för då kan jag och Emelie hoppa trampett med småkrypen. Puss

 


Länkbyte - Emma Blom


Emma är en super gullig tjej (klicka på bilden för att komma till hennes blogg)
Jätte fin blogg!

Emma skriver om mode, fotografier och sin vardag. Vi hittade den via några länkar. Tror nog att ni kommer gilla den. Puss


Inbjudan


19 april

Rolig dag med Linnéa!

Idag har jag varit hos tandläkaren och dragit ut en tand, orkar inte säga varför. Och sen hämtade vi upp Linnéa i skolan och sen åkte vi hem. Fotade lite och kollade bloggar. Puss
Glöm inte "veckans blogg" HÄÄR

I understand, I just don't care.


Nu har jag precis kommit hem från skolan och skypar med Ollie och Linnie. De total lurade mig att Linnies farmor och farfar gick runt nakna i hennes hus tills jag började misstänka att det var Ollie som var hennes farmor för hon hade "lite" konstig röst. Till slut ringde jag ollie och då hörde jag att det var ollies ringsignal i bakgrunden. Man kan väll säga att vi lurade varandra elr? men nu blir det mat innan träningen. Puss

Glöm inte anmäla er till Veckans blogg HÄÄR

 

Tid , datum och klocka

Tiden går , och går och går .
Men den tar aldrig slut .
Den här dagen kommer aldrig igen , för nästa gången ni ser det här datumet kommer det stå 2013.....
Just nu har klockan gått så länge satt den är halv 6 och det är dags för träning .snart .


Old times



Visbycupen 2010. Inte så längesen men ett litet tag sen!

You can hate but never break me


Ledsen för bilden men hade inegn annan.
Nu ska jag äta och sen ska jag åka till Ollie!! Och efter det åker vi till träningen. Det blir nog hopp (¨HOPPas jag). Min dag har varit lite sådär, e fortfarande lite små sjuk men har valt att gå på träningen. men nu har mamma tjatat i över en kvart om att jag ska å ner och äta så då får jag väll göra det... Puss

Tävlings tips?

Vi letar enormt mycket efter tävlingar. Vi gillar och få tips om tävlingar, men just i det här inlägget vill vi veta många! Vi har vunnit några få dagensblogg/veckansblogg/månadensblogg och det är jätte kul. KOMMENTERA, så är vi gärna med!


Vi funderar på fler tävlingar vi kan ha. Ni får ju självklart inte glömma VECKANS BLOGG som håller igång förfullt här på bloggn.Men det är så svårt att hitta på nya tävlingar, ge gärna tips på det också. Det är ju lite roligare och vinna något stor grej eller bara en grej men det blir dyrt för oss också, men någon gång ibland kan man ju ha så. Den största tävlingen vi har haft måste ju helt klart vara påskägg tävlingen, man skulle vinna ett påskägg värt 200-300 kr. Det var ju hur kul som hälst att det var över 110 som hade anmält sig. Redan på första dagen var det över 70 kommentarer. Och vinnaren blev Simona, men hon hörde aldrig av sig så vi lottade ut en ny och då blev det Ella Söderwall. Grymt kul att få prata med henne första gången i telefponen. Just då var vi utanför Hööks och vi visste inte vad vi skulle handla så då ringde vi och kollade vad hon behövde till hennes häst. Grattis igen Ella. Puss Zingogirls


GLÖM INTE VECKANS BLOGG HÄÄR

Kul lektion


Nu har jag precis kommit hem från ridlektionen. Vi hoppade och man fick rida barbacka om man ville. Som den knäppa männsika jag är så valde jag att rida brabacka (alltså utan sadel), på min favvo häst Navajo. Hon har en jätte hård ryggrad och skumpig galopp och trav. I stort sätt gick lektionen bra, jag flög inte av trots hennes bocksprång, snabba fart (hon är snabb som en race bil!) och ryckiga hopp, jag hoppade alla hinder i rätt ordning  och hon stanna bara en gång (för att jag bara satt där som om hon var en karussell häst). Jag blev nöjd med lektionen trots att mina byxor är helt vita i baken... men nästa ång ska jag fråga om ollie kan komma och fota lite (och då med sadel). Puss


Glöm inte anmäla er till "Veckans blogg" HÄÄR!

Kan ni hjälpa mig ?

Tjenare , linnie här !
Jag behöver hjälp med en grej . ni kanske kan hjälpa mig ?
I sommar ska jag åka till paris , mamma undrade om vi kunde åka över midsommar .
Problemet är att jag vill ju fira zingoafton med zingo brudarna också ..
Såklart jag skulle vänta en vecka och hinna fira zingoafton men om man väntar kommer det vara mycket fler tyrister och sånt där eftersom fler får ledigt då och e det fler tyrister blir det svårare att göra saker i paris :/
Tycker ni att jag ska åka till paris över midsommar eller vänta tills jag hunnit fira zingoafton men åka när det är mycket mer folk där ? Kommentera svar !!

You're young. Shut up, and enjoy life


Aaaah vilken hemsk dag! Nu ska ni få höra : det började med att jag vaknade och kände mig halvt död, jag hade ont i halsen och i huvudet. Sen tvingade jag mig själv till skolan. Och där var det hemskt, alla höga ljud hjälpte ju inte direkt min huvudvärk. Så nu sitter jag i soffan inlindad i en filt med en kopp te och funderar på om jag ska gå till ridlektionen elr inte, ni vet nog redan svaret... Ja det ska jag. Men nu måste jag göra mig färdig för att åka. Puss                                                                                                              
                                                                                                                          

Amiee! :)

Hejsan! Jag har bestämmt mig för att stanna kvar i zingogirls. Och om ni inte vet det så var jag på väg att sluta.. Men aja! Jag har precis kommit hen från skolan. Har haft suuper tråkiga lektioner.. jag har inte så mycket mer att säga.. Men här kommer en bild på mig! ( Tog den från datan..)



Hihih, hej så länge :)

Favoriter

Mina absoluta favoriter. Kanske inte just dem bästa bilderna jag har tagit med dem är mina favoriter helt klart!
Canon EOS 20D

Tog dem här bilderna i vintras och höstas och lite i början av våren. Valde dem här för jag gillar dem starkt! Vet inte varför men ja.


Shit vad jag körde sten hårt på styrkan igår på täningen. Inget snack och jag bara körde fasst en jag inte årkade. Grymt nöjd! Så idag har jag ju självklart träningsvärk. Och min katt ska få kattungar och det är bestämmt. Åh längar, dem kommer ungäfär om 6 veckor. Och jag har ju dem bästa namnen till dem! Totte, Norpan, Fjun och Zingogirl. Får se hur många det blir men är grymt nöjd med namnen. Har ni några mer förslag på namn?


Alla tillsammans

Super glad nu !!
Idag delade våra tränare upp oss i 2 tävlings lag , vi är alltså fortfarande en grupp men när vi tävlar är vi 2 lag istället .
Men det bästa var att alla zingo medlemmar hamnade i samma grupp ( Emie , Ollie , Amie och jag )
Annars har det bara varit en vanlig träning ... Puss Linnie


Today is monday

Nu har vi precis hoppat studdsmatta och är påväg till träningen med Emelie och Olivia. Idag har det inte hänt så mycket förutom att det var första dagen efter lovet i skolan. Handlat lite på Hööks till Ella och så. Puss Linnie


One direction

Dem är bäst! (källa)

Shit lyssnar på deras musik 24/7. Visst är dem bra? Kommentera. Puss

Godmorgon - 16/4


Godmorgon!
Nu är det slut på påsklovet och skolan börjar igen. Vad tkr ni? själv tycker jag att det ska bli ganska kul att trääffa alla kompisar igen. Klockan är tio i åtta och jag e fortfarande hemma för.... våran skola börjar 20 över åtta yeeey! Så idag tog jag "sovmorgon" till halv åtta.


Idag (sry Ella) ska vi skicka påskägget för vi har fått lite problem med att skicka det innan, alla har inte kunnat och ja ni vet sånt som kan hända. Det kommer nog ett video inlägg idag nu när vi alla är samlade men vet inte riktigt för jag tror att vi direkt ska gå och posta det och sen till gympan men aja det kommer om det kommer. Men nu måste jag springa till bussen. Puss Emie

__________________________________________________
Glöm inte anmäla er till Veckans blogg HÄÄR!



Länkbyte - Johanna

Sjukt söt och snäll tjej. KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL HENNES BLOGG

Om Johanna; 1997 var året jag föddes och mitt namn är Johanna. Jag går i åttonde klass på en friskola som funkar väldigt bra för mig. På fritiden försöker jag spendera så mycket tid som möjligt med mina vänner och min underbara pojkvän. Här på bloggen bjuder jag på lite allt möjligt, där bland foto,stil & vardag. Välkommen!
Glöm inte veckans blogg HÄÄR



Vinnaren + ny omgång

Klicka på 1a vinnare (bilden)

Vinnare 2.
Vinnare 3.
1a vinnaren får en länk i menyn.
__________________________________________________________________________________________
Grattis ni som vann! Vi lottade ut på ett värdigt sätt, genom lappar. Ni som gjorde "extra stor chans" fick fler lappar med sitt namn på. Sedan drog vi!
Ny omgång.
Anmäl er och kriv något liknande "jag/vi är med". Enkelt!
STÖRRE CHANS;

Följ oss på bloglovin' (länk i menyn)
Gilla oss på facebook (ziingogirls.blogg.se)
Tipsa på din på din blogg (inlägg/länk)

Skriv om ni redan följer/gillat oss på facebook så förstår vi. Lycka till! Utragningen sker på söndag.


Söndags glad

<--- Klicka på bilden om ni inte ser!
Vad kul att ni har kommit hit!

Igår sist jag kollade typ tio i 00.00 så var det 153! Men då har det visst kommit fler på 10 minuter. Shit vad vi är glada nu!. Just nu letar vi som galningar efter tävlingar! Så tipsa tipsa till oss.
Gick upp lite tidigare för jag var så nyfiken på statistiken, jag kunde knappt vänta! Hoppas ni nya som hittade hit stannar. Puss Ollie!

Winter again?



Japp nu ser det ut att bli vinter igen! Otroligt tråkigt tycker jag eftersom jag nog e den människan som hatar snön mest av allt i hela stockholm. Det enda som är bra med snö är att man kan få rätt så fina bilder. nu blev inte mina bilder så bra dåh eftersom jag hade lite bråttom men de får duga. Nu... FIKA! Mums, då ses vi. Puss


____________________________________________________________________________________________________
GLÖM INTE ATT ANMÄLA ER TILL VECKANS BLOGG HÄÄR!




Länkbyte - Ponnyflickorna

KLICKA PÅ BILDEN!
Länk byte med   P O N N Y F L I C K O R N A. Två jätte söta tjejer.

Vi vann också veckans blogg hos dem!!
Och det var påskvinnaren (Ella) som är med där. Klicka gärna in på deras blogg! Puss


Snö igen ?

Nu är det snö igen då!  det hade ju presic börjat bli lite varmare ute .
Jag sitter i soffan och kollar när min lillebror spelar wii , inte det roligaste deräkt men har inget annat att göra ;)
Har inte så mycket mer att skriva , jag ska försöka uppdatera lite oftare.
Kram , linnie
___________________________________________________________________________________________________
GLÖM INTE ATT ANMÄLA ER TILL VECKANS BLOGG HÄÄR


Godmorgon - 14/4

Nu ska vi snart gå upp och göra frukost. Nåt gott blir det, men vet inte riktigt vad. Jah äntligen nu e Ollie färdig.
Och neeej det snöar! Ollie och jag som skulle hoppa studdsmatta! Men nähe det ka vi ju glömma nu. Och ollie hon e förbannad på det här vädret! För hon hade verkligen sett fram emot att hoppa. Me nu e det frukost! Puss

13 april

Haha mobba inte! Hoppas ni gillar våran fina disskution!

Boglovin'

Känner oss besvikna. Vi ber om att göra ett bloglovin' byte eller så frågar ni, Det är inte alls kul att se dagen efter att det är 17 följare istället för 19.
Visst kan det vara så att man inte vill följa varandra men då kan det vara bra att säga det så vi vet!
Vi gör bloglovin' byten, men då tar man inte bort oss fören man har sagt det. Puss


Glöm inte att anmäla er till veckans blogg HÄÄR

Veckans blogg

Nu är den igång!

anmäl dig genom att kommentera något liknande "jag/vi är med".
STÖRRE CHANS ATT VINNA;
följ oss på bloglovin'
skriv ett inlägg om oss.
Spam kommentera
Skriv om ni har gjort något av de. Spamen ser vi ;)
____________________
Och det hjälper att skriva ett inlägg och följa oss på bloglovin'. Vi väljer ut vinnaren på söndag och får länk i menyn och ett inlägg. Vi väljer ut vinnare 1,2,3. Lycka till!
_______________________________________________________________________________________
KOMMENTARER SOM INTE HÖR HIT TILL TÄVLINGEN TAS BORT


3 saker om Emie



Ja nu var det så att Ollie och jag slog vad om vem som skulle vinna top model sverige. Och hon trodde Alice och jag trodde Klara. Och då vann Ollie såklart efetrsom Alice vann. Så nu ska jag berätta tre saker som ni inte visste om mig:

1. Jag har en otroligt stark fobi mot bilar (speciellt svarta, röda och vita volvosar (s?)) och människor (skratta på ni bara).

2. Jag kommer från Peru och är halv Indian (Japp det är sant).

3. Jag älskar Ollie (Ollies Idé) 


Love is the only

Broder och jag ♥ (HAHA kolla mig)

Igår var jag med Emie vi hade jätte kul. Snart kommer videon på det. Men nu sitter jag i soffan och fixar lite. Vi ska ha en veckans blogg också. Puss Ollie



Designen...

Vi håller på att  fixa med designen så det såg lite konstiggt ut. Men Ollie och jag (Emie) ska ses imr och då kommer vi fixa till den nya!

FIXAR DESIGN

Fixar så det kan se konstigt ut..

Shoppar till påskägget


Japp nu har vi precis kommit tillbaka hem till Ollie efter att ha handlat till påskägget vår vinnare Ella. Det blev lite smått och gott från olika affärer vid Värmdö Marknad. Vi hade kul iallafall och det tror vi nog också Ella får när hon öppnar ägget, vi kommer skicka det på fredag elr måndag bror på vilket som ggår snabbast (det är ju stängt på lördag- söndag). Men nu blir det studdsmatta i regnet och sen åker jag Emiie iväg och rider.

xoxo ziingogirls

It's okey to not be okey, follow your heart


Ollie här nu! Ja jag väntar på att Emie ska komma så vi kan gå iväg och köpa det sista av det som ska ligga i påskägget vi ska skicka till Ella! Och nu kommer lite ny info: vi kommer ha veckans blogg nästam varje vecka, olika tävlingar (som påsktävlingen) vid jul, midsommar, nyår(kanske) och halloween. Vi bloggar så mycket vi kan men som sagt alla vi fyra har ju också ett eget liv utanför bloggen, men det e klart vi verkligen älskar ju er och vi kommer inte lägga ner bloggen i första taget, nej den ska vara kvar tills vi blir gamla spöken och då om nån av oss inte lever så då kanske den åker bort...
Men nu tror jag Emie kommer, Puss&Kram

PÅSKTÄVLING - NY VINNARE

Vi har lottat ut en ny vinnare och nu blev det... Ella Söderwall, ponnybruden.se


Gratis Ella vi skickar påskägget till dig imorgon, så det borde komma fram nån gång nästa vecka.


I'm not in a bad mood, everyone is just annoying.


Igår känns som en evighet sen tycker jag! Iallafall sen jag fick mina påskägg! Men det var ju bara 24 timmar sen så jag har nog bara otroligt dålig tidsuppfattning. Men iallafall vi är sååååå glada för: vi har förlorat ca. 10 läsare sen i fredags och kolla vad jag hittade igår natt (orkade inte lägga upp bilden då så den kommer nu!):


Asså I´m Happy! eftersom vi förlorat ca. 10 läsare så känns det här väldigt bra ju! MEN när jag kolla imorse... BORTA då blir man ju lite ledsen, men eftersom vi  var där går så borde vi ju inte vara SÅ långt borta frpn 20 platsen och då vill vi gärna att ni tipsar redaktören, ni klickar bara på den här länken: http://blogg.se/tipsa-redaktören. vi skulle bli jätte glada. Men nu har min mamma ropat säkert tjugo gånger att jag måste komma och äta frukost.

xoxo Emie 

Första Hoppen På Studdsmattan 2012

Ollie och jag hoppar studdsmatta för första gången det här året! Se vad vi hittar på för kul saker(elr vågar vi inte göra nåt? Jodå)! xoxo Emie&Ollie


Påsktävling - Vinnare

Vinnare - Simona

www.simoonaaa.blogg.se

Vi har skickat ett mejl till dig (elr din mamma vet inte vem) som du måste svara på inom en dag (imorgon kl 18.00 alltså)! Annars lottar vi ut en ny vinnare!

Glad Påsk


PÅSKTÄVLING - AVSLUTAD


¨BESKEDET VEM SOM VANN KOMMER SENARE IKVÄLL

Tips - Ziperall

Vi tipsar och hissar Ziperallen!

Vårt ursprungsnamn "Ziingogirls" kommer från Ziperall!
Tycker faktiskt de här är ett grymt företag! Tycker det är faktiskt mycke bättre än One-piece det är också billigare. Vi har ju en sån (rosa) skit skön!. Har ni en One-Piece eller en Ziperall?

Hurt me with the truth, don't comfort me with a lie!


Nu är jag äntligen framme! 3 timmar i en bil är inte kul! Men iallafall nu är vi ute på Muskö och som en överraskning, min mormor och morfar var där så huset var redan varmt när vi kom ut dit! Men nu ska jag gå och ta en kopp varm choklad och nåt påskgodis.
xoxo Emie
____________________________________________________________________________________________________


Nike

Canon EOS 20D

Nike

På väg

(Förlåt Ollie men har så sjukt tråkigt!!) Japp nu sitter jag här i bilen på väg till muskö! 3 timmar i bilen e ju kul. Eftersom det är min mobil jag är inne på kommer det tyvärr ingen bild i det här inlägget.... Ni vet väll att påsk helgen räknas som Sveriges värsta "fylle" helg, bara midsommar är före. Oj hjälp!! Nu vet jag varför, Vi kör i en tunnel nu och det är två filer och nu kör en bil i mitt på "kör linjen"! Läskigt. Men nu har jag väll inte så mycket att skriva kvar så jag önskar er en glad påsk och glöm inte anmäla er till påsktävlingen, sista dagen!

Påskpynt



Har påskpyntat lite nu , tagit in påskris och satt ut massa fint ..
Imorron är det ju långfredag och då ska jag hem till ollie ska vara med henne och en tjej som heter nova .
Det blir första gången imorron jag träffar ollis låne hund,  Nike :D
Föresten är vi jätte galda över alla kommenatarerna på påsktävlings inlägget ... över 100 kommenatrer det är ju helt sjuk :)
Kram , linnie <3
____________________________________________________________________________________________________

Bad decisions make good stories


Nu har jag precis kommit hem efter att varit ute med nåra kompisar och gjort rent min kanins bur. Bilden blev lite dålig men eftersom jag inte orkade gå in och hämta kameran så blev det en snabb med mobilen. Det är ju påsklov nu, skööönt tkr jag. Men det kobbiga med lov är att de alltid går så snabbt! Tycker inte ni det? Men men man får väll njuta nu när det ändå är här. Vad ska ni göra på lovet? Själv ska jag och min familj åka ut till vårt landställe! Men nu blir det mat, pizza mums
xoxo Emie
_____________________________________________________________________________________________________

Glad påsk

Linnéa & Olivia

Glad påsk!
Hoppas ni får det bra. Vi gjorde ett litet "glad påsk" collage. Snart får ni se vinnaren på "påsk tävlingen" men vi har inte bestämmt än. Puss

I cant wait

Följ mig på Instagram @olivianimbratt

Hafft en bra dag och planerar massa kul med Linnéa! Blir mycket video inlägg på lovet. Framförallt ska vi planera vinnaren för påsktävlingen. Den slutar på påskafton på lördag. Så ni har mer tid på er att anmäla er och kanske vinna ett påskägg!
Och tack för alla fina kommentarer vi får. Och statistiken. Tack ni är bäst. Ska vi fortsätta med liknande tävlingar som påsktävlingen?

Twitter

@Zingogirls - Följ oss på Twitter

Till sommaren

Åh så fina..

Kollade runt lite på olika sajter och hittade riktigt fina klänningar! Skorna är från H&M Puss Ollie. Vad är snyggast?




Dagens blogg - vinnare

Den här bloggaren vann för hon skriver och uppdaterar bra på bloggen. Värd att se på!
_________________________________________________________________________________

PÅSKTÄVLING

Skriv "JAG ÄR MED" och GLÖM INTE ATT HA MED ERAN MEJL ADRESS. Annars kan ni inte vinna.GILLA OSS PÅ FACEBOOK HÄÄÄR OCH SÄG VILKET NR NI BLEV NÄR NI GILLADE (om man har FB). Sen när vi har valt ut en vinnare så mejlar vi den (på mejladressen som ni gav ut) och gör ett inlägg om den som vann. Vinnaren får ett stort påskägg värt omkring 300 kr. Lycka till!

1/4

Idag är det 1:a april!

Vi startar april med ett roligt erbjudande, PÅSK TÄVLING. Läs mer om det i nästa inlägg. Puss Ollie

April


Nu har vi bestämt en sak. Vi hade ett ziingo möte igår EFTER Earth Hour. Och eftersom vi har fått så många taskiga komentarer till vår blogg, te.x: Konstig blogg, fula bilder, eh..., Fail, E ni konstiga elr? osv osv. Så nu har vi bestämt..... Att ziingo bloggen inte kommer att finnas idag kl 18.00. Det finns ingenting ni kan göra. Om ni vill se en bra nyhet kolla efter bilden under!



APRIL APRIL!!! VI KAN LURA ER VART VI VILL!

Såklart vi inte ska ta bort ziingo bloggen! Det går ju bättre för oss en vad det någonsin gjort! Statistiken flyger iväg och komentarerna rular in (alltså vi har bara fått 2 taskiga komentarer på hela den långa tid vi haft ziingo bloggen och då har vi lyckats hitta den som skickade de). Men det är ju 1:a April! Lite synd tycker jag att det inte var på en skoldag för då hade man kunnat busa med fröknarna. Förra året i min skola ställde vi fram klockorna en halvtimme så vi fick sluta een halvtimme tidigare! Det måste ni prööva SUPER DUPER KUL (Om man lyckas, heheh).
Men nu ska jag ta och äta lite frukost.

xoxo Emie