Vägen vi valde delade sig, ett val blev plötsligt två, vad är vi beredda att offra?

Vägen vi valde delade sig, ett val blev plötsligt två, vad är vi beredda att offra?
Ja som sagt.... Den väg vi alla valde delade sig och var alla beredda att sattsa lika mycket o hårt eller till och med mer? Detta var ett val vi var tvugna att ta själva. Vi fick och kunde inte påverka varandra, det här var ett val vi behövde ta helt själva. Ingen i gruppen visste vad någon annan hade valt, men alla var nyfikna vad de andra hade valt. Hade man valt efter vad man trodde någon annan skulle välja? Eller valde man för sig själv, gjorde det rätta och valde det livet man själv ville ha? Jag hoppas att alla valde och gjorde som vi i ziingo. Valde vad vi behövde och inte vad andra ville att man skulle välja. Klarade man av den nivån vi alla ville upp på? Eller skulle man hålla sig kvar där vi redan var? Var man nöjd med det? Vad man än valde så var båda vägarna lika viktiga.
 
Och nu tänker jag avslöja vad vi i Z I N G O G I R L S har valt. Alla fyra har valt att gå i U-truppen. Det betyder mer sattsning, träna 4-5 gånger i veckan, 100 % närvaro på träningar, acceptera toppning av laget osv. Viktiga och hådare träningar. Men vi alla valde för oss själva och det förde oss till slut till samma mål! Om man gör rätt från början så blir det ofta bra på slutet. och se, vi alla gjorde rätt, valde för oss själva och accepterade att alla gymnaster vi gick med i Fyren inte kommer finnas kvar i det laget vi började i. Men nu har vi iallafall varandra och att vi ska nå målet vi satt nu,,, det kan ingen hindra oss från, vi ska kötta järnet o bevisa att vi kan detta! Vi ska stötta varandra och komma över vårat mål. Vem vet? Om 2 år är vi kanske ute och tävlar i EM.... Men det kan ingen svara på just nu och det behövs inte, än. Vi är jätte glada över alla gymnaster vi hamnat med och jätte ledsena över dom som valde den andra vägen. Men vi kommer så klart se dem i hallen.
Det vi menar med detta är att man inte ska påverkas av varandra. DU ska välja sjläv och DU ska göra DINA val. Då kommer DU att bli lyckligare i slutet. Som vi, vi fick ha kvar varandra o sattsar nu mot USM-Ungdoms mästerskapen.
 

Komentarer
Postat av: cassandra gigel

sv; bara slappa, du? :)

2013-01-01 @ 21:14:55
URL: http://cassandras.se/
Postat av: cassandra gigel

bra låt! :D
sv; hihi oki :)

2013-01-01 @ 21:50:10
URL: http://cassandras.se/
Postat av: CASSANDRA

sv; jaa :( han dog i sömnen :'(

2013-01-01 @ 21:51:03
URL: http://cassandras.se/
Postat av: Linnie, Zingo skumtomten

Så fint skriver Emie <3 vackert

2013-01-02 @ 16:31:48
URL: http://www.ziingogirls.blogg.se

Komentera inlägget här:

Namn(obligatoriskt):
Lika lat som vi?

E-postadress: (only for us)

Din blogg/hemsidas adress:

Vad har du på hjärtat:
?
Trackback