SKITKUL GREJ ASSÅ!<3<3

Heej bloggen!
Nu är det Ollie och Emie som skriver! Linnie kommer snart hoppas vi. Och om Amie läser dethär så kom ihåg att ta med MAJSBOLL! Ollie och jag har mest suttit vid datorn men nu den senaste timmen har vi filmat ute vi fick två skitbra filmer som vi försöker lägga upp nu på bloggen men om vi inte lyckas ligger den snart på YouTube^^
Och nu så har vi försökt och det funkade tyvärr inte att lägga upp filmerna så ni får holla koll på bloggen!Studdsmatta every day!

hello blog! Trampoline from 12 to 15:00. :D

Idag jar vi ätit frukost spelat tux, och ätit lunch. Sen hoppade vi på cyklarna och cyklde hem till Ollies Papa^^ Så studdsade vi lite, Emie lärde sig. Eller hon kunde men inte vågade, Knää flickis direkt, Och Ollie gjorde knää flickis flickis direkt. Och så gjorde vi lite roliga saker på studdsmattan te.x stilla stående volt, Salto, hjulning-handvolt i samma, OSV. Klicka här för att se ett lag som tävlar i USM, Så bra!

Nu kommer lite bilder:

Kram Emie & Ollie!


Lördags morgon

Heej bloggen!

Vi skrev ju att det skulle komma bilder i förra inlägget men vi glömde det så nu kommer vi berätta vad vi gjort nu på morronen och sen lägga i bilderna. Vi vaknade vid halv nio och spelade TUX Juste berättade vi att vi klarade det igår kväll! Imorse gjorde vi nåra egna banor de blev jätte såvåra vi klarade det typ bara  gånger var. Sen gick vi upp och åt frukost det blev macka med hamburge ost= inte gott, och fil med mörk choklad=ganska gott. Efter det har vi bara suttit hä vid datorn och kollat på olika filmer på You Tube kolla in den HÄR en en gång.
Bilder:

Kram Emie & Ollie (Ziingogirls i litet format)

:DMamas & Papas

Hej bloggen!

Vi tänkte bara berätta at vi är ledsna att det inte blev nåt mer inlägg igår för vi var sååååå trötta efetre tränigen. Men nu kommer lite bilder. Tyvärr inga bilder från igår kvläll när Emie sov över occ Ollie men nån bild när vi åkte hem från träningen(Himelen var jätte vacker)!


http://youtu.be/XVtoYINPXQI - Länka till våra föräldrar!Fredags träningarna går bättre

Hej bloggen!

Nu sitter vi och väntar att kl ska bli 4.. vi ska komma dit extra tidigt för att visa upp den nya maskoten för våran trupp! Emie, Linnie & Ollie stter här och spelar tux.. Levlar & Levlar.. Linnie & Ollie har varit på sjöliden och gjort någon grej med deras klass det var jätte kul! Emie har vart i skolan och i stallet medans hon väntar på oss som är borta! Idag fredag var Linnie och Ollie lediga för dem var ju borta i en & enhalv dag! Emie har suttis och tråkat på lektionerna i skolan.
Hej då!!

Majsbollen

Hej bloggen!

Nu har vi äntligen skaffat en ny maskot! eftersom Sixten försvann! vad tycks våran nya fina majsboll-maskot!-


Redan en naturbegågning! Flickis m. pass!