SKITKUL GREJ ASSÅ!<3<3

Heej bloggen!
Nu är det Ollie och Emie som skriver! Linnie kommer snart hoppas vi. Och om Amie läser dethär så kom ihåg att ta med MAJSBOLL! Ollie och jag har mest suttit vid datorn men nu den senaste timmen har vi filmat ute vi fick två skitbra filmer som vi försöker lägga upp nu på bloggen men om vi inte lyckas ligger den snart på YouTube^^
Och nu så har vi försökt och det funkade tyvärr inte att lägga upp filmerna så ni får holla koll på bloggen!



Studdsmatta every day!

hello blog! Trampoline from 12 to 15:00. :D

Idag jar vi ätit frukost spelat tux, och ätit lunch. Sen hoppade vi på cyklarna och cyklde hem till Ollies Papa^^ Så studdsade vi lite, Emie lärde sig. Eller hon kunde men inte vågade, Knää flickis direkt, Och Ollie gjorde knää flickis flickis direkt. Och så gjorde vi lite roliga saker på studdsmattan te.x stilla stående volt, Salto, hjulning-handvolt i samma, OSV. Klicka här för att se ett lag som tävlar i USM, Så bra!

Nu kommer lite bilder:













Kram Emie & Ollie!


Lördags morgon

Heej bloggen!

Vi skrev ju att det skulle komma bilder i förra inlägget men vi glömde det så nu kommer vi berätta vad vi gjort nu på morronen och sen lägga i bilderna. Vi vaknade vid halv nio och spelade TUX Juste berättade vi att vi klarade det igår kväll! Imorse gjorde vi nåra egna banor de blev jätte såvåra vi klarade det typ bara  gånger var. Sen gick vi upp och åt frukost det blev macka med hamburge ost= inte gott, och fil med mörk choklad=ganska gott. Efter det har vi bara suttit hä vid datorn och kollat på olika filmer på You Tube kolla in den HÄR en en gång.
Bilder:













Kram Emie & Ollie (Ziingogirls i litet format)

:D



Mamas & Papas

Hej bloggen!

Vi tänkte bara berätta at vi är ledsna att det inte blev nåt mer inlägg igår för vi var sååååå trötta efetre tränigen. Men nu kommer lite bilder. Tyvärr inga bilder från igår kvläll när Emie sov över occ Ollie men nån bild när vi åkte hem från träningen(Himelen var jätte vacker)!


http://youtu.be/XVtoYINPXQI - Länka till våra föräldrar!



Fredags träningarna går bättre

Hej bloggen!

Nu sitter vi och väntar att kl ska bli 4.. vi ska komma dit extra tidigt för att visa upp den nya maskoten för våran trupp! Emie, Linnie & Ollie stter här och spelar tux.. Levlar & Levlar.. Linnie & Ollie har varit på sjöliden och gjort någon grej med deras klass det var jätte kul! Emie har vart i skolan och i stallet medans hon väntar på oss som är borta! Idag fredag var Linnie och Ollie lediga för dem var ju borta i en & enhalv dag! Emie har suttis och tråkat på lektionerna i skolan.
Hej då!!

Majsbollen

Hej bloggen!

Nu har vi äntligen skaffat en ny maskot! eftersom Sixten försvann! vad tycks våran nya fina majsboll-maskot!-


Redan en naturbegågning! Flickis m. pass!

Kramar Emie som kommer snart & Majsmollen och Ollie, Linnie!

Tux

Hej Bloggen!

Nu sitter jag och Emie (Ollie=Jag) som vanligt rättaresagt och spelar spelet Tux games eller vad det heter! Vi har typ kommit jätte långt! Igår hade vi träning, vi skrev ju ett inlägg Stallet (---) vi hade faktiskt jätte kul där på stallet tills vi behövde mocka! men då satte vi på lite musik och dansade loss där i Tures box.. Idag ska vi träna i 2 & en halv timme. Det blev tyvärr inte 3 & en halv. Annika & Lillian kunde inte komma och dansa med oss.. Men vi får väl ha kul iallafall i 2 ½ timme ju! Linnié hade tänkt och komma till Emie men tydligen så gick det inte! :( emn vi får väl ´chilla lite och sen mobba Jonas! Juste efter som Emma inte är våran tränare så har vi bytt till den som ska vara Jonas flickvän, Men eftersom han är kär i Stefan så kör vi på det. Han kommer ibland och tränar med Jonas innan vi ska träna. Vi brukar vara med ibland hihi :-D. Och Emma: När du kommer tillbaka så byter vi till dig också! JONAS & STEFAN, vi vet att ni älskar varran! Och samma med Emma! Emma och Joooie!


Kram Ziiiiiingogirls! 

Stallet

Heej bloggen!

Idag följde jag (Ollie) med Emie till ett privat stall ute på Evlinge. Först gick vi upp och bytte om till ridkläder eller Emie gjorde det jag hade redan på mig de kläder jag skulle ha. Sen gick vi och hämtade Thure (Hästen vi ska rida heter så)
från hagen. När vi kommit ner till stallet började vi borsta. Sen kratsade vi hovarna. Vi satte på 2 benskydd var ett bak ett fram. Sen satte Emie på sadeln och spände sadeljorden, Vi fotade lite innan vi satte på tränset för Thure har en vana att alltid gäspa när man tar av grimman men nu sa Ollie precis: Jag hittar inte gäsp bilderna!! Så vi får se om de kommer med men nu sa hon: Ah nu vet jag vart de är så snygga asså. Så den kommer med iallafall. När vi hade tränsat och Emie hade börjat att skritta så toj Ollie fram nåra bommar som Emie skulle skritta, trava och galoppera över 4 stycken tror vi det var. Emie värmde upp Thure och sen provade hon att galoppera och trava över dem kort galopp och lång trav. Sen provade Ollie att rida, först skrittade hon lite sen travade hon medans Emie sprang brevid sen galopperade hon helt sjävl.








Den bästa bilden till sist!

Kram Ziingogirls!

DUMHETSTEST

( ) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat
( ) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat
( ) du har gått in i en glasdörr
( ) du har hoppat ur ett fordon som rör sig
( ) du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig
( ) du har sprungit in i ett träd
( ) det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen
( ) du testade precis om du klarade det
( ) du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat
( ) ditt hår är/har varit blont
( ) folk har kallat dig långsam
( ) du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger
( ) du har nån gång somnat på en lektion
( ) du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om
( ) folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig
( ) du använder dina fingrar när du ska räkan enkla mattetal
( ) du har ätit en insekt utan tvång när du var liten/mindre
( ) du gör detta test när du borde göra nånting viktigt
( ) du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka
( ) du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan
( ) du råkar göra sönder väldigt många saker ( ) du har trillat av stolen då den stått helt still
( ) du använder ordet "eh" väldigt många gånger om dagen

Summa:

18 eller mindre betyder att du inte är dum.

Kopiera och lägg in på komentarer så får vi se dina svar vi lägger in våra sen för nu måste vi skynda oss att äta!

YES!!♥

Heej bloggen!

Ska bara säga att tack vare en hemsida så har vi fixat en header vi kommer kanske ändra på den för nu var det bara jag (Emie) som é här men jag ska träffa Ollie och för hoppningsvis Linnie & Amie på söndag!♥


//Tjao Zingogirls


Chattar i två olika värdar

Heej alla zingo fan!
Nu är jag ( Linnie ) på simhallen i Gustavsberg och chattar med ollie på facebook.
Jag och ollie är lediga från skolan idag , hemstudiedag :) så vi har fått läxor som vi ska göra idag:
Vi ska läsa en bok i en timme
Hitta en nyhet i en tidning
&
Göra en fysisk aktivitet i en timme ( för mig simma )
idag har ju vi också träning vi är super TAGGADE.
Innan träningen ska jag och kanske amie hem till Emie ,   ollie kunde tyvärr inte :)
hej då alla bloggläsare!
Puss & Kram skumbanan

Hej bloggen!

Hej kära blogg! - som vanligt roligt och blogga på bloggen tycker vi!
Idag har vi haft träning söndag 3-18 som vanligt, nu börjar vi med tävlingsträning inför dem kommande trävlingarna här i oktober. Vi är grymt peppade inför Malmö! helgen efter så ska vi ha en till tävling. Hoppas det går bra på dem båda, vi kör ju så gått vi kan som vanligt. det är ju kul och möta lag som vi inte har mött förut. Men såklart kommer det u Stockholms lag också.  Idag har vi tränat lite allt möjligt fristående, tumbling frammåt & bakot!
Någon bild innan träningen!
Kram Ziingogirls!

Hola!

Heeey alla zingo fans!
Nu sitter ollie & Jag ( Linnie ) i skolan och ska snart ha spanska. Me llamo Olivia (Linnie) vivo en värmdö, Tego doce anios. Spanska läxa tills idag! Hoppas det går bra för oss på förhöret!!

Adios Amigas/Amigos (Hejdå tjejer/Killar)