Mer bilder<3

Heej bloggen<3
igår han ju inte emie och jag (linnie) lägga till alla bilder som vi tog så här kommer resten:
 

ska äta lunch nu så hej svejs bloggen<3


Hjälp mig upp♥

Heey Bloggen!
Idag var det bara Emie & Linnie.Idag kom emie hem till mig vid 11. som vanligt hoppade vi studsmatta, fotade, hade jätte kul och mm.
Vid 1 åkte vi till Linnie's kusiner som fyllde år så vi var där och fickade jag och emie åt: budapestrulle, kakor, prinsestårta, och drack zingo och vatten♥ sen körde vi Linnie's lile brors radiostyrda båt det var jätte kul (det kommer bilder senare i inlägget) Och så badade vi det var super skönt och jätte varmt, vi hoppade bomben och dyckte och emie putade i mig flera gånger. När vi hade badat klart och skulle gå upp så ville emie ha hjälp upp på ett anulunda sett, hon sa:
-Hjälp mig upp och så tog han tag i mina bad byxor och ville att jag skulle gå upp medans hon hängde backom hon drog nästan bad byxorna av mig. när vi hade gått upp ur vattnet hellt så hoppade studsmatta igen och emie hittade någon som klassade ut mig min kussin gustav men han är facktiskt 14år och simhoppare.
ja det var väl allt ♥

Hinner inte lägga till flera bilder nu så det får bli mer bilder i morron<3♥

hej då bloggen♥


Statistik

Hej Bloggen!

Det här är våran Statigram (Stavning) som visar hur många som har varit inne och kollat våran blogg idag..
Vi har även fixat lite & trixat på våran hemsida. (Veckans Video) där vi även lägger nya filmer varje vecka. Ni får järna kolla på denna veckans video^
www.123minsida.se/zingogirls


Kram Ziingogirls <33


Två+två=fyra

Hej Bloggen!

Idag e det bara Emie och Ollie som skriver vi har bloggat, studdsat m.m. Sen när vi hade studdsat så blev vi trötta så då gick vi ner och bada. 1 min. Vi fottade massor som kommer längre ner i inlägget. Vi träffade på   
vi träffade på 2 st från Emies klass Arvid & Hugo. Det började med att Emie slängde ner Hugos handuk i
vattnet. sen snodde dem våra cyklar  medans vi bytte kläder hemma. efter det blev det fotbollsmatch Emie & Ollie mot dem.                      

Bilder från dagen!

Hugo

Arvid


Kram Emie & Ollie :-)

Ziingo headern

Vad säjs om den kanske blivande headern med lite små fix som måste fixas. Och en speciell grej, Amie måste fixas in!
men annars e den bra.