Zingo midsommar

Hej bloggen!

Nu har vi firat våran Zingo midsommar vi lägger upp en video på hemsidan www.123minsida.se/zingogirls
Vi hinner tyvärr inte skriva så mycket för klockan är ganska mycket.
Här lägger vi upp 2 bilder!De tre musketörerna

Hej bloggen!

Nu är vi hemma oss Linnie och idag ska Ollie och Emie sova över hos henne.Men tyvärr kunde inte Amie komma för hon fyller år, vi uppvaktar henne lite!, ni får gärna skicka en grattis hälsning till Amie 

                                                  

Eftersom det var midsommar igår så ska vi ha en liten Zingo midsommar idag så snart ska vi ut och leta efetr grenar och skit. Vi laddar upp lite fler bilder sen för kameran laddar.


Kramar ZingogirlsAftonbladet intervjuar Zingogirls

PS: Kopierat från Aftonbladet. :-)
Kram Ziingogirls!

Glass i stora lass

Heej bloggen!

Idag (som vanligt) så åkte Linnié & Emie till Ollie. Ollie cyklade och mötte upp Emie & Linnie. Linnié fick sitta på styret och Emie bak på pakethållaren. Och sen när vi hade varit inne och tråkat så bestämmde vi att vi skulle cykla och ta en glass. Emie to en bägare choklad & knäck. Ollie tog en bägare med citron kacktus & polka. Linnié tog en bägare med vanilj & knäck, vi blev mycket nöjda med glassarna. Sen träffade vi på en anka (Ankie) som blev vårt största FAN! Linnié satt och kwackade med honom. Men sen visade det sig att han ville ha våran glass. Och sedan började att picka Linnié och sen stack han, Sen (PINSAMMA) Emie klagade på hon i kassan att hon ville ha chokladen längst ner istället för att ha knäcken längst ner, men hon fick inte byta haha (SYND). Medans Ollie & Linnié satt vid sitt bord och gap skrattade. Och sen tog vi lite bilder.Ja det var några av bilderna som togs på våran lila utflygt
Hej då bloggen<3 

Jag ser det regnar.. Jag ser det regnar

Jag ser det regnar, Jag ser det regnar. Det var väl tråkigt hurra.. osv.

Hej bloggen!
Idag är hela Zingogänget samlat hos Ollie! Emie cyklade, Amie fick tjusss av sin pappa och Linnie åkte buss. Nu sitter vi inne och har lite tråkigt och snart är det nog dags att äta lunch, tror Ollie`s pappa sa "Potatis & Panbiffar". Linnie och Amie verkar vara lite hungriga (se bilderna).Linnié & Ollie & Amie & Emie


Nu tyvärr har Amie åkt hem.. men vi fortsätter vidare

Kram Zingo Brudarna!

Misslyckad & Ollie Hissar & Dissar

Hej Bloggen!

Nu är kl 12.44 vi har precis gjort vofflor och ätit upp dem.Dem blev ganska bra tills vi smakade dem, Ingevidare. Tyvär ska Emie åka hem snart men det blir nog en sån här dag igen, kanske med alla i Zingo gänget, Linnié, Amie, Ollie & Emie. Elsa var ju så nyfiken på vad vi gjorde så hon fick smaka en liten bit. Därefter gick hon och gnällde och ville ha mer, Uppskattande iallafall.

Bilder från början till slut.


Emie smiter från jobbet!


Elsa får vara med!
Hissar & Dissar

HISSARHISSAR


HISSAR
HISSARDISSAR


Hej då Emie :-(


Som ni så på sista bilden så åkte Emie hem. så nu får jag skriva det sista själv

Kram Ollie & Emie (Zingogänget i litet format)

Lek i Sandlådan

Hej Bloggen!

Idag åkte Emie hem till Ollie, Hon kom kl 9.00 ganska tidigt men kul ändå. Såklart har vi hoppat studdsmatta, kollat på skrek video, Gympa skola, som en liten rolig grej: lekt i sandlådan xD.På studdsmattan försökte vi komma på lite nya trix och hopp, men det gick inte så bra. Så ni får gärna komentera vad ni gör på studdsmattan. Och om ni har komit på något som ni inte vågar eller om ni inte har en studdsmatta, så kan vi prova det och lägga upp bilder. Idag kom bara Emie till mej, Linnié & Amie vet vi inte v ad dem gör nu men Emie hade tråkigt så hon kom över och studdsade lite med mej, jag hade inte heller så kul så det passade bra. Nu kanske det blir lite fler inlägg en var det var förut när det var skola och mkt läxor, Så det är kul att vi träffas mer nu ju. Vi har ju några maskotar, Zingo ålen (Emie`s lille bror Lukas) Smile (Linnié´s katt) Elsa (Ollie´s katt) och Amie´s katt. Det var ganska länge sen vi hade våra Zingosar på oss så nu har vi lekt lite moddeler med dem.
Hej då bloggen


Hemma hos Ollie

Hej bloggen!

Idag har vi varit hos Ollie! Emie cyklade och Linnie åkte buss. Amie kunde inte komma, hon skulle vara med en kompis!

Vi tog lite bilder från studdsmattan!Hej då Bloggen


Hemma hos Ollie

Hejj the blog!

Emie cyklade hemifrån sig kl 9.30 medans Linnie en halvtimme efter åkte hemifrån sig till Ollie.Sen när hon komit fram  cyklade Emie och Ollie och mötte upp henne. Och här kommer lite studdsmatte bilder..... Fast vi har inte tagit nåra Ahahhaha
Bråttom till gympan

Hej bloggen

Idag ska vi på gympa, det är bara Amie & emie som skriver att inlägg idag för Ollie och Linnie ska göra någåt annat :S
Det blir inga bilder idag för vi har ganska bråttom till gympan (börjar om 10 min)
Kram Zingo Girls

Morron trötta brudar & bilder

Hej bloggen!
Idag vaknade vi 07.00.
Emie och Ollie vaknade av att deras såvsäckar låg i Amies och Linnies sängar. Sen klev vi up och chillade i soffan. Sen åt vi frulle, det blev Oboy och macka.

Här kommer lite bilder!

Hejdå bloggen!


Morron trött & bilder

Heej bloggen!
Idag vaknade vi kl. 07.00 ollie och Emie vaknade av att deras såvsäckar låg i Amies och Linnies sängar. Vi klev upp chillade i soffan och åt sen frulle, det blev Oboy och macka.

Här kommer lite bilder (både från igår och idah!!
Från igår kväll, värsta zingo kvällen! <33Godbye all the ziingo fan!!!

Zingo kväll

Hej bloggen!!

Idag har vi varit hos Linnie. Vi har solat, badat, hoppat studdsmatta och mkt flickisar. Såklart blir det bad kl 12 inatt eller om man säger imorgon. Också så blir det ju tältning med våra Zingosar (Ziperall) Det blir Zingo taco och såklart Zingo kladdkaka till efterrätt, och i tältet blir det snacks. Tyvärr har inte Amie en Zingo men hon har ju skälvklart beställt en och den borde komma inom kort. Men vi lägger ändå upp en grupp bild på oss nu. Det blir också en gruppbild när Amie fått en.
                                 Zingogänget 
                                        Emie


                                              Amie


                                          Ollie

                                    Linnie

Bilder från studdsmattan!!


Hejdå bloggen! <3