Bluetooth

Hej bloggen!

Nu är vi hos Emie, skickar låtar bilder till varandra via bluetooth emie skickar via sin mobil jag (Ollie) via datorn. Tog med den till henne eftersom jag kom direkt hit till Emie från skolan. Snart ska vi träna, det blir antagligen fristående, hopp & tumbling. Inga bilder idag sorry :-( men ollie lägger upp dom sen när hon kmr hem efter träningen! <3<3 Fast nu är vi på träningen<3
Måste kila träningen börjar NU!!
Kram Ziingogirls<3
- Ziingogirls!
♥ det var typ det vi skickade till varandra och lite mer såklart! men det var allt från idag!
Kram Ziingogirls!

Skolan med våra MACAR!

Hej bloggen! sitter med våra macar på skolan! fick dem igår skit nöjd! en bild på oss Linnie & Ollie och några bilder
sen igår
!
Kram Linnie & Emie & ollie

Smala Zingokakan!

Hej bloggen!

Idag har vi hoppat studdsmatta & sen bakade vi lite & chillade. Det blev en Zingo kaka, ingridienser:
1 dl Mjöl
2,5 dl socker
2 tsk vaniljsocker
0,5 tsk salt
2 ägg
4 msk kakao
100 g smör
10 hallon eller chokladbitar^^
Sockerkaks form med platt botten

Sätt ugnen 175 g, smält smöret. Ta en stor bunke, och en liten, i den stora bunken ska du hälla i äggen och sen sockret vispa pösigt. Ta den lilla skålen, häll i mjölet, vaniljsockret, saltet och kakao. Blanda samman alla ingredienser i den stora bunken. Hacka chokladen elr häll i hallonen. Smöra och bröa formen, häll sen i kakan.
Ställ in den i ugnen (mitten planen) i femton-tjugo min.

Ta ut kakan, låt den stå i ca fem min.
Sen är det bara att mumsa!<3
Rekomendrad av THE ZIINGO!Juste! vi träffade på en groda!, fasst vi flyttade den bort i skogen. Annars skulle den bli torterad (stav) av småbarnen!
Kram Zingogirls! (Emie & Ollie)

Fredag?

Hej bloggen!.  (Ollie & Emie)

Idag har det varit en helt vanlig skol dag, Linnie och Ollie har börjat i samma klass (6an), och Amie och Emie har börjat i 5an fasst i olika skolor. Idag (fredag) ska vi för första gången ha träning på fredagar! var 3dje vecka. Lite jobbigt att ta det på just fredagar, men det är väl värt det?? vi har ju snart TÄVLING! RM riksettan Malmö,
 14-15 okt men vi stannar kvar lite efter skulle vi tro. över 50 lag tävlar vi mot, ganska liten chans att vinna men om man e med i fyren så vet man att man klarar av allt, speciellt TÄVLINGAR! mer info kommer!
Vi åkte buss hem till Emie, vi båda kom från skolan. och sen drack vi lite O'boy och tog ut Wille, tog lite bilder på honom. Och sen satt vi oss och blogga lite. Lite bilder kommer (en bild, och sen lägger Emie upp fler imorrn!)

Wille, kommer här!

 


Och även en bild på våra favvo kakor!!Uppmärksamma ordet SINGOalla!

Kram Ollie & EmieTränings värk från topp till tå

http://www.vsg.nu/wp-content/uploads/2010/09/cassisdraktfram.jpg Hej Bloggen! Idag kom vi nyss hem fårn vårt årliga Solentuna summerCamp 2011. Super trötta, mycket träningsVärk & hafft jätte kul! Vi har gjort massor med skoj t.ex tränat roliga lekar och tipsrunda. Tårt tävlingen gjorde vi på Onsdagen, och tipsrundan på lördagen. Vi bodde i ett litet hus med två våningar och trångt, 40 p fick tränga sej i det lilla huset med det gick ju jätte bra! Emie & Ollie (jag) såv på en stor lufft madrass/uppblåsbar och Amie såv en natt på soffan och sen tillslut så såv alla på madrassen. Linnie åkte hem på kvällen och sen kom på morgonen. Vi hade inget matbord så vi fick äta i sängar/soffor och på golvet, kanske ute om det inte rengnade. Men vi satt nog med i soffan vid fönstret. Och så retade vi Emma och Jonas att dem passade så bra ihop och att dem var lite småkära i varandra mest Jonas då. Emmas reation: naww vad gulliga ni är Jonas: Faan aldrig, vi är kompisar. Så det var ganska roligt att reta honom om det, våran rammsa till dem: Vi hörd det, vi ser det men vi vet att du döljer det.. och så var vi lite tveksamma på att Lisa och Jonas passade i hop så den nya rammsan: Jonas lämnar Emma och sticker ner till koisken och träffar Lisa där.. men sen höll vi fasst i Emma, det värkade som det bästa. Men om man ska komma till saken så har vi hafft det jätte bra och roligt!
Ziingogirls


1000 saker

Heej bloggen!

Nu är det jag Emie som skriver. Det blev ingen cyckel tur idag för jag fick ont i halsen och fick lite huvudvärk, så Ollie och jag bestämde att vi avvaktade med den så att alla Zingo tjejer kan gå på "Sollentuna SUMMERCAMP 2011". Det blir inga bilder dom lägger jag upp när vi är tillbaka från lägret och då blir det bilder där ifrån också. Vi får väll se om det blir en tårttävling i repric men en sak är iallafall säker VI KOMMER HA MEGA KUL under de här sista dagarna på sommarlovet. Ollie kom bara förbi en sväng för att lämmna tillbaka min plånbok som jag glömde hehe. Näe nu kan jag inte skriva mer för nu ska jag börja packa, undra om jag kommer få plats med allt det här i två väskor:

Täcke

Luftmadrass (kmr jag & Ollie ha)

Kudde

Tandkräm & tandborste

Toffsar & hårbårste

Tränings dräkten

Tränings tightsen

Tränings skor

Ev.skydd (jag har benskydd Linnie & Amie har handledsskydd)

Handduk

Shampo, Balsam & tvål

Vanliga kläder
 
Mjukis overallen

Vanliga skor

Vattenflaska

Och såklart ZINGON!

Juste glömde en sak, sa jag verkligen "en" sak ja mena 1000 saker som jag inte orkar skriva upp!!


Kram Ollie & Emie

HEADERN!! Vart tog du vägen?!?

Heej bloggen!

Tänkte bara berätta att Ollie och jag, Emie råkade ta bort headern, hehe.
Så vi försöker få tillbaka den just nu eller inte "just nu" utan när vi är färdiga med inlägget.

Kram 


So fun, tomorrow also

Hello bloggen! ( Emie & Ollie)

Hänt mycket, eller tvärt om! Vi har väl gått och lagt oss runt ett igår kväll/natt, snodde Emies brosas Nintento så chattade vi med varandra, (Emie hade ett eget) men så åt vi lite frulle dagen efter, busade med Luckie (Lukas) sen bloggade lite inlägget innan, Sen åkte vi hem till mej fixade med nya headern och lite så. Åt glass nere vid hamnen. Sen haha så cyklade vi lite i skogen för skojjskull. I typ 2 & en halv timme. Och sen åkte Emie hem hon skulle till stallet, och så ska jag (Ollie) klippa mej kl 18.00 blir väl något enkelt, uppklippt eller något annat fint. Någon bild kommer som vi tyckte passade bra in på detta inlägg, Bara är så. efter som vi inte tog med kameran på våran lilla resa^^ Men det är ju bra att man har lite olika bilder på datan ;-) Flaggan där uppe, ni vet varför. Lite sent ute. Bättre sent en alldrig! Imorgon ska antingen alla åka hem till mej eller bara Emie, eller någon annan om man kan. får helt enkelt se vad dem andra har för planer! Jag gör inget speciellt så det är grönt för mej haha^^ Jag tog 3 kulor med Citron corbet, Hallon lakris, Hallon. Emie: # choklad kulor. vi fick ett helt bärg av kasörskan (Stav) Hamnens glassar är mkt goda! -  
Kommer bilder här nere!      


Gotlands tävling 2010  


Ziingogirls 4-ever 
Ziingogirls Bloggens hämlighet världen är gjord av Gymnastik!


Haha ♥

Hej alla läsare! (Bilderna kmr imorron)

Nu är Ollie hos Emie, Linnie är på Nacka forum, Amie någon stans. Varför alla inte är här vet vi inte, det kom väl lite rasskt inpå. Emie ringde Ollie och kom bumms när Jag ska att jag kunde sova över hos henne. Så därför blev det så. Men Linnie, Emie & Ollie ska ses hemma hos Ollie. Går säkert ner och köper en glass nere vid hamnen. Det som är säkert är att Emie kommer (kanske Linnie) vi (Ollie & Emie) kommer cykla till Ollie när allt är klart här hemma hos Emie. Imorgon får ni förbereda er på ett morgon inlagg blan a, Morgon dopp nere i ösby sjön/träsk (heter bara så :S) ´Så kolla runt kvart över 10 halv 11. då siktar vi på ett inlägg som blir bäst med mycket bilder!
 Nu blir det mäst allment mys med våra Ziingosar och såklart en lång pratstund innan vi somnar!
Nu kommer det massor med bilder från när vi fotade vid datorn<3<3


By Ziingogirls

Ego bilder!

Kram Ollie & Emie! ♥


Samlats îgen <3

Hej Bloggen!
Nu, äntligen har vi alla " Hela Zingogirls gänget samlats hos Ollie. Bland a. för Amie har fått sin Zingo, väntat någon månad på sin Zingo att den ska komma. Så vi har träffas hos Ollie, varför Ollie vet vi inte, antingen var det smidigare med buss och så. Så nästa stopp blir väl på lägret " Sollentuna lägret. Såklart så hoppas vi på tidigare men det får vi se. Så nu har vi skapat en ny hemsida för allt vi ska skriva som inte får plats här. Där har vi tagit ett nytt  grupp foto med alla Zingosar på! Så där berättar vi lite om allt och alla. Vi har ett fotogalleri & videogalleri som man kan kika lite på foton & videos bland a. Vi skapade Sidan (Hemsidan) för vår förra 123minsida.se/zingogirls kostade pengar så vi tyckte att det inte var värt det när det fanns gratis hemsidor som man kan till och med göra mycket mera saker en den sidan så vi körde till på det. Hoppas ni gillar det! här kommer länken - http://www.ziingogirls.n.nu/ Ni får gärna tipsa era kompisar om det!. Vi vill att så många som möjligt kan ha användning av det och tycka den är bra, men det får man bestämma helt sjäv. Vi har redan lagt upp bilder och en helt ny header^ inlä som man kan se på första sidan.

www.vendiz.blogg.se
www.vsg.nu
www.ziperall.com
www.tjacorre.blogg.se
www.alvaochsonjasblogg.blogg.se
Några besökare på våran blogg, Hemsida m.m. - länka -

Nu dagens bilder -


Äkta Zingo dag,! kram!

jag ställer frågan: Vrf ska man ha en One-peice om Ziperall är bättre och billigare!?!?