Life is a mystery

Idag blev det ridtur med madde och hanna elr... Hanna cycklade (vet nån hur man stavar cyckla? typ hel gärn död...) men aja.  Det blev ingen tur till vattnet för det var lite dåligt väder + att man inte får bada på den stranden.
Men vi red ut och det var sista gången på min lilla älskling! Kommer ett inlägg om det. Men guuuud vad kul det var! hahah vi blev jagade av en traktor. Okej ska berätta nu!      Vi red bredvid några åkrar elr typ emellan. Det fanns som en gång där traktorn brukarr köra typ. Men där red vi och galopperade ikapp. Sen typ längst bort stannade vi och fikade. sen sa Madde: Vrf låter det som om entraktor kommer? Och då kollade vi bakåt på en traktor typ 20 m ifrån oss och då for VI iväg på hästarna och Hanna följde eftre så fort hon kunde. men
 
vi tänkte ju absolut INTE på att thure får sprätt när man galopperar för snabbt så då for haniväg och jag satt där och flög fram och tillbaka. Men satt kvar! Hahah bonden blev typ så paff att han inte skällde på oss utan han vinkade bara hahah.
Kommer åka till Danmark och det kostar typ sjuuukt mkt att göra inlägg då så då FÅR VI HOPPAS ATT LINNIE, OLLIE OCH AMIIE GÖR INLÄGG! Men måste gå Puss.

Komentarer
Postat av: Madde

Haha, jag älskar traktorn ;) trodde seriöst att han skulle skälla ut oss... :) <3

Svar: Hahah aa!! :D <3
Z I N G O G I R L S

2012-07-07 @ 22:09:01
URL: http://madiccen.blogg.se

Komentera inlägget här:

Namn(obligatoriskt):
Lika lat som vi?

E-postadress: (only for us)

Din blogg/hemsidas adress:

Vad har du på hjärtat:
?
Trackback