Bästa dagen på länge


Förlåt att jag inte bloggad alls igår elr dagen innan! Men nu ska jag ta igen lite och sen göra läxor!!
Igår på skolan startade vi vårt fotoprojekt som vi kommer hålla på med i tre veckor på varenda sv lektion i skolan.Jag jobbar med Evve så det är jätte kul! Vi tillbringade nästan hela lektionen uppe på stallet vid lämshaga där vi fotade olika saker, speciellt hästarna då vi båda är VÄLDIGT hästintresserade. När vi precis skulle gå var det några hästar som blev lite "irriterade" (om man säger så elr sura, arga elr vad ni nu vill kalla det) på varandra och det var ju inte bra men... För oss var det ju super så då fick vi med några bilder på det oxå.

Sen när den otroligt långa skoldagen var slut åkta vi hem till Evve och gjorde frosting till Cupcakesen hon bakat tidigare i veckan(för på vår skola har vi en dag som heter skolans dag och då ska våran klass stå för fikat idag) så då gjorde vi citron, hallon och choklad frosting mums! sen när vi bakat färdigt så åkte vi med Evve´s mamma till skolan för att sätta upp stånden, i regnet.... När vi kom hem sen så hade hennes mammas pojkvän gjort kolpudding. Vi åt och sen spelade vi "The Maze Game" några gånger, skypade med en kille i vår klass som heter andreas hahah det var kul. Efter det skulle vi gå och hämta ett täcke och NÅGRA  kuddar som vi skulle lägga till så jag oxå kunde sova i sängen (Största sängen ever! Avis Evve!!) När vi var påväg in i garderoben för att leta täcke (ja ni vet) så hittade jag en tomteluva så då blev det tomteluva krig hahah, sen när vi gått och laggt oss hörde vi Evve´s mamma säga: Vart kommer alla tomteluvor från? Hahah vi börjdae verkligen skratta dåh! Sen kom Tissen(hennes katt) som gick ut och in 100 gånger så vi fick  gå upp och stänga dörren heela tiden.

Så nu har ni hört om hela min dag. Kommer nog ett inlägg om vad jag gjort idag OXÅ men, ni vet hur jag e heheh. Puss

 

GLÖM INTE VECKANS BLOGG HÄÄR
GLÖM INTE FOTOTÄVLINGEN HÄÄR
GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN HÄÄR

Komentarer
Postat av: Evelina :D

FAN! SLUTA SÖTNOS! Du fick inte haha! ;D ;-* Miss u so much! <3 <3 <3

2012-04-27 @ 18:20:00
URL: http://stallsiggesta.blogg.se/
Postat av: E L L A - P O N N Y F L I C K O R N A ♥

Vinnaren i veckans blogg är utsedd! Det kanske var du som vann och om inte kan du vara med i en ny omgång som börjar nu dirket :) Direktlänk till inlägget: http://differentriders.blogg.se/2012/april/vinnarna-av-veckans-blogg.html#comment



Kram, Ponnyflickorna

2012-04-27 @ 21:12:42
URL: http://differentriders.blogg.se/

Komentera inlägget här:

Namn(obligatoriskt):
Lika lat som vi?

E-postadress: (only for us)

Din blogg/hemsidas adress:

Vad har du på hjärtat:
?
Trackback